woensdag 1 april, 2020 09:41
Logo rondomvandaag.nl/drachten
Hoofdklasse Honkbal
Hoofdklasse Honkbal (Foto: Honk- en Softbalvereniging Drachten Diamonds )

Pre Season Hoofdklasse Honkbal wedstrijd

  Sport

DRACHTEN - In het kader van Smallingerland European City of Sport organiseert Honk- en Softbalvereniging Drachten Diamonds in samenwerking met Sportbedrijf Smallingerland een Pre Season Hoofdklasse Honkbalwedstrijd.

Dit evenement, een wedstrijd tussen Twins Oosterhout en HCAW Bussum, vindt plaats op zaterdag 28 maart 2020, de wedstrijd start om 14:30 op het honkbalveld aan de Sportlaan. De toegang is gratis en er zijn diverse activiteiten gedurende de dag. Hot dogs, hamburgers, honkbal op hoog niveau en nog veel meer maken dit tot een mooi Amerikaans evenement in Drachten.

Eerder op de dag, om 10:00 spelen de Junioren tegen Blue Devils uit Meppel, om 12:00 spelen de Aspiranten tegen Bucks uit Apeldoorn. Aangezien dit de eerste keer is dat er een dergelijke wedstrijd in het noorden wordt georganiseerd, verwacht de club honkballiefhebbers uit het hele noorden, ook oud-leden en sponsoren zijn van de partij.

Vanuit de hoofdsponsor Vihta Wellness komt een gave winactie online. Deze wordt via de social media van Smallingerland European City of Sport bekend gemaakt.

Meer berichten