Leuke oproep in De Knipe aan eigen dorpsbewoners | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Drachten en omstreken
vrijdag 30 oktober, 2020 03:36
Logo rondomvandaag.nl/drachten
Foto: Doarp De Knipe

Leuke oproep in De Knipe aan eigen dorpsbewoners

  Samenleving

Op de Facebookpagina van het dorp De Knipe wordt een sympathieke oproep gedaan aan de eigen inwoners. Een oproep die meer dorpen en steden in Friesland en de rest van Nederland (en de wereld?) zouden mogen doen in deze bijzondere coronatijd. De coronatijd is lastig voor iedereen, daarom vraagt het ook om bijzondere acties en oproepen.


De oproep luidt als volgt: “Beste Knypsters, het zijn pittige tijden. Tijden waarin we voortdurend keuzes moeten maken over wat wél en wat niet te doen. Tijden ook waarin we zorgen kunnen hebben over gezondheid, werk en toekomst van onszelf en onze naasten. Onder andere voor zelfstandig ondernemers is dit een heel onzekere tijd.”

Van taart tot knipbeurt en juridisch advies
“In De Knipe woont een heel aantal ondernemers. Mocht je in de komende tijd iets nodig hebben, van patat tot stoel, van financieel advies tot het afsluiten van een verzekering, van het kopen van taart tot een knipbeurt enz enz.... denk dan eens aan onze eigen Knypster ondernemers. Laten we elkaar steunen om zo deze moeilijke tijd door te komen.”

Meer berichten