Afbeelding

Kom naar de proeverij! Het Drachtster Wijnhuis is geopend

Evenement

Goede wijn beleven daar staan wij als wijnhuis voor. Om die reden nodigen we je graag uit om aanwezig te zijn bij onze proeverij. Op 25 en 26 september openen wij van 14.00 – 18.00 uur onze deuren voor de eerste van een tweejaarlijkse proeverij.

Wij verkopen zowel laagdrempelige wijnen tot exclusieve flessen port. We hebben meer dan 300 verschillende wijnen in ons assortiment die uitvoerig door ons team worden getest en geproefd. Elke jaargang opnieuw. Tijdens de proeverijdagen mag jij ook komen proeven. We hebben zo’n 50 wijnen open staan, zodat je kunt kennismaken met de collectie. Door te proeven, kom je er eenvoudig achter wat je favoriete wijnen zijn. Vind je een keuze maken lastig? Geen probleem: er staat een kundig team voor je klaar om uitleg te geven.

Heb je interesse om te komen proeven? Meld je dan van tevoren aan, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Kort voor de proeverij ontvang je per e-mail een proefboekje. Daarin staan de te proeven wijnen kort beschreven. Je zou thuis alvast een selectie kunnen maken van welke wijnen je wilt gaan proeven. Doorslikken van de wijn is trouwens optioneel, er staan ook spuwbakken klaar.

Bij aankomst ontvang je een welkomstdrankje en een bestellijst. Bestellingen die tijdens de proeverij worden gedaan, worden beloond met mooie staffelkortingen. De bestellingen kunnen echter niet dezelfde dag worden meegenomen. Daags na de proeverij staan deze in de winkel voor je klaar of worden op verzoek bezorgd (regio Drachten).

Voor vragen kun je contact opnemen met info@hetdrachtsterwijnhuis.nl en aanmelden kan via deze link: hetdrachtsterwijnhuis.nl/aanmelden

Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Ouderavond 'Lekker slapen kleintje (0-4 jaar)' Zorg & Welzijn 11 uur geleden
Tijdens LEFF wordt er samen gekookt.
'LEFF gaat niet over afvallen, maar over kennis delen' Gezondheid 14 uur geleden
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 16 uur geleden
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur 16 uur geleden
Liva met de twee boeken die ze heeft voorgelezen: 'Lampje' en 'Films die nergens draaien'
Liva Hoekstra is dit jaar de Voorleeskampioen van Smallingerland Educatie 17 apr, 16:00
Afbeelding
"Spot de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en de brullende holenbeer!" Algemeen 17 apr, 12:00
Afbeelding
Play-Offs verder uit zicht voor SC Cambuur, na nieuwe nederlaag tegen Jong Ajax Sport 16 apr, 10:17