Levende etalages en modeshows bij Drachten in Stijl | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Drachten en omstreken
dinsdag 29 september, 2020 01:52
Logo rondomvandaag.nl/drachten

Levende etalages en modeshows bij Drachten in Stijl

  Evenement

Levende etalages, modeshows en andere leuke activiteiten vind je eind september in de winkels tijdens 'Drachten in Stijl 2020'. Op zaterdag 26 en zondag 27 september worden er namelijk weer rode lopers uitgerold in het centrum van Drachten.

Trends voor het hele gezin
Het jaarlijkse succesvolle evenement Drachten in Stijl biedt bezoekers een gevarieerd programma voor het hele gezin. De dagen staan in het teken van de nieuwste trends. Bezoekers kunnen genieten van modeshows, levende etalages en activiteiten op de rode lopers bij diverse ondernemers in het centrum. Het hele weekend kan er genoten worden van de veelzijdigheid en de gastvrijheid van de ondernemers in het centrum.

Grote diversiteit in het centrum van Drachten
Iedere centrumondernemer is gevraagd om de rode loper uit te rollen en bij de eigen zaak de nieuwste trends van het najaar 2020 te showen. Op deze manier wordt de diversiteit van het aanbod in het centrum onder de aandacht gebracht. Te denken valt aan kleding, schoenen, make-up, haarstijlen, wonen, voeding en vervoersmiddelen.

Bijzondere dames en lakeien op straat
Tussen alle activiteiten op de rode lopers door, kun je diverse bijzondere gasten tegenkomen in ons centrum. Zo zal theatergroep Vet Cool een interactieve voorstelling verzorgen, misschien loop je de dames van Sarani voor de voeten of word je aangesproken door de lakeien van STARR Dr88. Dit alles zal plaatsvinden op een veilige manier met de inachtneming van de 1,5 meter maatregel.

Ondergronds parkeren goedkoper dan anders, zondag bovengronds gratis
Op zaterdag start het programma van 13.00 tot 18.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00. Parkeren kan voor slechts €3,50 per dag in de ondergrondse parkeergarage Raadhuisplein. En op zondag is het parkeren boven de grond zelfs gratis.

Acht desinfectie-units
In het centrum van Drachten zijn acht desinfectie units geplaatst door ondernemersvereniging ha&ie. De organisatie vraagt iedereen om hier gedurende het weekend goed gebruik van te maken, want het is niet de bedoeling dat het evenement de verspreiding van het coronavirus teweeg zal brengen.

Meer berichten