maandag 6 april, 2020 17:36
Logo rondomvandaag.nl/drachten

De ultieme beweegmarkt: Fit, Fun & Food Fair 2.0

  Evenement

Een uitje voor de hele familie! Op vrijdag 21 februari zijn van 14:00 tot 16:30 uur vele fit, fun en food aanbieders uit Smallingerland aanwezig in Sportcentrum Drachten. Samen zorgen zij voor een gezellige en informatieve beweegmarkt voor jong en oud.

Voor iedereen is wel wat te halen of te doen. Je kunt je laten informeren over sport, bewegen, leefstijl en diëtiek. TV-kok Reitse Spanninga (Omrop Fryslân) geeft live kookdemonstraties. En ben jij klaar voor onze klimwand? Mountain Network uit Heerenveen begeleidt je naar de top! Buurtgezinnen is aanwezig, net als Sûnenz, Jeugdfonds Sport en Cultuur, SwingInn Dance en nog vele anderen! Verder zijn onder andere handboogschieten, korfbal, roeien, atletiek, tennis en volleybal aanwezig. Ook is het mogelijk om je eigen smoothie bij elkaar te fietsen op de Smoothiefiets. Liever een kopje koffie? Een kop koffie wordt gratis aangeboden door onze samenwerkingspartner voor dit evenement: Doppio Drachten!

Het bij elkaar brengen van het gehele fit, fun en food aanbod in Smallingerland brengt veel voordelen met zich mee. "In de gemeente is zó veel aanbod dat wij de inwoners graag helpen door tijdens een jaarlijks moment alles op één locatie samen te brengen", aldus Brenda Jager, buurtsportcoach van Sportbedrijf Drachten. "Daarom hebben wij zoveel mogelijk partijen uitgenodigd hun aanbod of dienstverlening te laten zien."

Heb je een vraag over de Fit, Fun & Food Fair 2.0, of kan jij er niet bij zijn en heb jij een vraag met betrekking tot sport en bewegen? Neem dan contact op met de afdeling Sport & Bewegen van Sportbedrijf Drachten via 0612417151 (appen mag ook!).

Meer berichten