woensdag 19 februari, 2020 05:24
Logo rondomvandaag.nl/drachten
De Big Mill Band bestaat 25 jaar en brengt tijdens Jazz 'n Taste Drachten een speciaal jubileumprogramma.
De Big Mill Band bestaat 25 jaar en brengt tijdens Jazz 'n Taste Drachten een speciaal jubileumprogramma.

Kaarten Jazz 'n Taste vliegen de deur uit

  Evenement

Drachten - Op initiatief van Ladies' Circle De Friese Wouden (LC21) wordt zondagmiddag 15 maart de derde editie van Jazz 'n Taste Drachten gehouden. De kaarten vliegen momenteel de deur uit. "Wil je dit prachtige evenement ook niet missen, wees er dan snel bij", adviseert Kirsten Wind, voorzitter van LC21.

Jazz 'n Taste Drachten is een heerlijke combinatie van live jazzmuziek en culinaire verrassingen. De opbrengst gaat naar het goede doel. Dat is dit jaar Passiflora in Drachten. Op deze bijzondere kwekerij van Talant is behoefte aan extra tuinmeubilair, maar in het reguliere budget is hier geen ruimte voor.

De Lawei, James', Vintage, Binnen en Thús zijn bereid gevonden het initiatief van LC21 te ondersteunen. Zij bieden deze zondag onderdak aan alle gasten en serveren lekkere hapjes.

25 jaar Big Mill Band
In De Lawei vindt dit keer een bijzondere finale plaats. De Big Mill Band bestaat dit jaar een kwart eeuw. Hiervoor is een speciaal programma opgesteld vol met swingende jazzy en funky muziek. Dit jubileumprogramma zal met veel enthousiasme en plezier tijdens Jazz 'n Taste worden opgevoerd. "Een slotact waar we uiteraard ontzettend blij mee zijn", aldus de LC21-voorzitter.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.jazzntastedrachten.nl. Hierop is ook alle overige informatie te vinden.

Meer berichten