De Friese Elfstedentocht
De Friese Elfstedentocht Foto: Speelkleed

Superleuk speelkleed van enige echte Elfstedentocht te koop in onze webshop

Educatie

LEEUWARDEN - Dit jaar kunnen kinderen toch nog de Elfstedentocht beleven, namelijk op het speelkleed van de heroïsche Friese schaatstocht dat sinds kort te koop is. De echte winter met natuurijs heeft een weekje geduurd en wil je het enthousiasme van kinderen behouden en versterken, dan is dit speelkleed een echte ‘must have’, op zijn Fries een echte ‘moast hawwe’. Te koop in de webshop van Rondom Vandaag: https://rvshop.nl/winkel/Elfstedentocht-Speelkleed-p285037120.

Jouw kind leert deze unieke tocht kennen door de vele details op het speelkleed, het speelkleed is gemaakt door het bedrijf City-Play. Na een succesvolle lancering van diverse speelkleden is nu ook Elfstedentocht op de kaart gezet door het bedrijf City-Play. Het is geen oubollig saai speelkleed maar een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed van de Elfstedentocht. Je blijft er naar kijken.

Spelenderwijs de Friese cultuur leren kennen

Hoe gaaf is het om als kind op te groeien met je de schaatstocht van Nederland? Spelenderwijs leer je de knelpunten en hotspots van Elfstedentocht kennen. Van het kanon bij Sloten, langs de vuurtoren door naar Workum. Via Bolsward naar Harlingen en met wat licht van de tractoren richting het keerpunt onder de Bartlehiem Brug door. Via de scheve toren door naar de finish. Op de schaats, met de fiets of met de auto. Het kan allemaal op het speelkleed van de Elfstedentocht.

Informatief en superleuk speelkleed

Met alle details van de elfstedentocht is het een informatief en superleuk speelkleed. Leerzaam voor de kids en herkenbaar voor de ouderen. De eerste speelkleden van Elfstedentocht zijn al te bestellen. Zolang de voorraad strekt, want het moet een uniek item blijven.

Makkelijk schoon te houden

Het speelkleed is 115 x 175 centimeter groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven, makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Van ieder kleed wordt er per stad een lokaal doel gesteund. Er gaat € 1,- per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis uit de regio. “Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgt ons team voldoening van”, aldus Roy Verduyn, mede-eigenaar van City-Play.

Te koop in de webshop van Rondom Vandaag: https://rvshop.nl/winkel/Elfstedentocht-Speelkleed-p285037120.

De Friese Elfstedentocht
Tenzij er nog kou komt mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 1 uur geleden
Afbeelding
Nij Smellinge en ZuidOostZorg experimenteren met muziek op IC Zorg & Welzijn 4 uur geleden
De Nederlandse vlag, die op 4 mei in het hele land halfstok hangt.
4 mei dodenherdenking in Drachten Verhalen uit de buurt 7 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 9 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 11 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column gisteren
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 24 apr, 15:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00