maandag 6 april, 2020 15:51
Logo rondomvandaag.nl/drachten

De ultieme beweegmarkt: Fit, Fun & Food Fair 2.0

  Cultuur

DRACHTEN - Een uitje voor de hele familie! Op vrijdag 21 februari zijn van 14:00 tot 16:30 uur vele fit, fun en food aanbieders uit Smallingerland aanwezig in Sportcentrum Drachten. Samen zorgen zij voor een gezellige en informatieve beweegmarkt voor jong en oud (gratis entree).

Sportactiviteiten, workshops en demonstraties

Het hele Sportcentrum zal deze dag vol staan met kraampjes van sportverenigingen en experts op gebied van voeding en lifestyle. Voor iedereen is wel wat te halen of te doen. Laat je informeren over sport, bewegen, leefstijl en diëtiek. TV-kok Reitse Spanninga (Omrop Fryslân) geeft live kookdemonstraties. En ben jij klaar voor onze klimwand? Mountain Network uit Heerenveen begeleidt je naar de top!

Daarnaast zijn onder andere handboogschieten, korfbal, roeien, atletiek, tennis en volleybal aanwezig. Ook is het mogelijk om je eigen smoothie bij elkaar te fietsen op de Smoothiefiets. Liever een kopje koffie? Een kop koffie wordt gratis aangeboden door onze samenwerkingspartner voor dit evenement: Doppio Drachten!

Krachten bundelen

Het bij elkaar brengen van het gehele fit, fun en food aanbod in Smallingerland brengt veel voordelen met zich mee. "In de gemeente is zó veel aanbod dat wij de inwoners graag helpen door tijdens een jaarlijks moment alles op één locatie samen te brengen", aldus Brenda Jager, buurtsportcoach van Sportbedrijf Drachten. "Daarom hebben wij zoveel mogelijk partijen uitgenodigd hun aanbod of dienstverlening te laten zien."

Kijk voor meer informatie en het hele programma op www.sportbedrijf-drachten.nl/ffff

Meer berichten