Afbeelding

Select Windows Drachten ondergaat metamorfose bij 10-jarig bestaan

Bedrijf in beeld

DRACHTEN - Select Windows Drachten bestaat in 2021 10 jaar en heeft een nieuwe huisstijl doorgevoerd. Het nieuwe logo oogt eigentijds. De toevoeging van blauwe details zorgt ervoor dat het logo een frissere en modernere uitstraling heeft.

Behalve de bedrijfsnaam toont het logo een huis met een kozijn; het kernassortiment van Select Windows Drachten. De contouren van de gevel geven tevens aan dat kwaliteit voorop staat en dat ook dakkapellen tot het assortiment behoren.

Eigenaar van Select Windows Drachten Jannes Fokkema is trots. “We stemden 10 jaar geleden ons logo af op dat van Select Windows. Inmiddels is dát logo vernieuwd en zijn wij als lokale partner van Select Windows nu ook meegegaan in deze moderne uitstraling.” Jannes is er blij mee dat het een eigen logo is waar toch de verbinding met Select Windows goed zichtbaar op is.

Begin maart van dit jubileumjaar werd ook de nieuwe showroom geopend. De coronasluiting van onder ander de detailhandel kwam goed uit. De showroom is verbouwd op basis van een prachtig concept van de architect van Select Windows. De ruimte van 75m2 is ruimtelijk opgezet, waardoor de klant in alle rust rond kan lopen en de mogelijkheden binnen het assortiment kan bekijken. De verschillende productgroepen (dakkapellen, veranda’s, zonwering en natuurlijk de kunststof kozijnen) staan in huiselijke sfeer uitgestald. Ook de nieuwste sterk isolerende kozijnprofielen (Hollands Facet en Hollands Blok) komen prachtig tot z’n recht.

Inmiddels is ook de website aangepast naar de nieuwe huisstijl en zijn de bedrijfsauto’s voorzien van het nieuwe logo. Langzaamaan wordt deze nieuwe uitstraling verder doorgevoerd, zodat het bijvoorbeeld ook op de gevel, de kleding en in advertenties zichtbaar gaat zijn.

Select Windows Drachten
De Bolder 52, Drachten
www.selectwindowsdrachten.nl

Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 44 minuten geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 44 minuten geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 10 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws gisteren
Afbeelding
Ouderavond 'Lekker slapen kleintje (0-4 jaar)' Zorg & Welzijn 18 apr, 15:00
Tijdens LEFF wordt er samen gekookt.
'LEFF gaat niet over afvallen, maar over kennis delen' Gezondheid 18 apr, 12:00
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 18 apr, 10:00