Nu ook een luxe camper huren in Groningen | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Drachten en omstreken
zaterdag 19 september, 2020 21:05
Logo rondomvandaag.nl/drachten

Nu ook een luxe camper huren in Groningen

  Bedrijf in beeld

Op vakantie gaan met een camper is genieten van vrijheid met het comfort van een hotel. In de stad Groningen, aan de randweg van Hoogkerk, is sinds kort een bedrijf gevestigd die campers verhuurd voor die onbezorgde vakantie met comfort. Het bedrijf "Quality Time Campers" is gevestigd aan de Johan van Zwedenlaan 9b te Groningen. Zij hebben een selectie van nieuwe luxe campers van het merk LMC. Het merk LMC uit de Duitse Hymer groep behoort in het top segment van de luxe campers in Europa. Kort geleden ging de website online na het vele voorbereidende werk van Quality Time Camperverhuur BV.

Inmiddels staan de 13 prachtige LMC campers voor u klaar, aangevuld met een tweetal bus campers die u kunt boeken via de website www.qualitytimecampers.nl.

Of u nu een leuke camper huurt voor een spontaan weekje weg met vrienden of U wilt met z'n tweeën er op uit, het kan allemaal volgens de mensen van Quality Time Campers. U kunt al huren vanaf minimaal 7 dagen. De exclusieve LMC hebben verschillende indelingen en prijsklassen. Voor 2 personen of een volledig gezin bij Quality Time Campers vindt U de juiste camper. Zij helpen u bij het maken van de juiste keuze, zodat u de camper huurt die bij u en uw vakantie plannen past.

Het huren van een camper bij Quality Time Campers  betekent genieten van een ongestoorde vakantie. Neem geen risico, maar kies voor kwaliteit en huur een nieuwe camper van Quality Time Campers.  Het topmerk LMC staat garant voor heel veel vakantievreugde. De uitgangspunten van Quality Time Campers zijn:  

* Zij doen wat ze beloven.

* Quality Time Campers stelt zich tot doel u een bijzondere, onbezorgde vakantie te bieden.

* Een tevreden klant staat bij hun hoog in het vaandel.

Quality Time Campers:  " Beleef je vrijheid "

Meer berichten