Van harte welkom bij Tuincentrum It Kampke! | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Drachten en omstreken
zaterdag 8 augustus, 2020 05:35
Logo rondomvandaag.nl/drachten
Foto: It Kampke

Van harte welkom bij Tuincentrum It Kampke!

  Bedrijf in beeld

Tuincentrum It Kampke is een bekende naam in de regio. In maart dit jaar vestigden Abele en Wil zich aan de rand van het mooie dorp Surhuisterveen. Vanuit daar verkopen ze een groot assortiment prachtige tuinplanten en bomen; onder andere dakplatanen, leilindes, fruitbomen en alles op het gebied van sierteelt. In het voorjaar staan heeft Tuincentrum It Kampke een ruime keuze in mooie eenjarige bloeiers.  Binnenkort kunt u ook terecht voor de mooiste Nordmann-kerstbomen om de gezelligheid van de decembermaand in huis te halen.

Er is genoeg parkeergelegenheid bij Tuincentrum It Kampke. Als u met uw auto het terrein van It Kampke oprijdt zit u links en rechts al de prachtige planten en bomen staan. "Het is een soort drive-in tuincentrum, vanuit je auto kan je eigenlijk al een keuze maken," vertelt Wil. U kunt op een gemakkelijke manier de planten zo in de auto laden en er is op het terrein een rotonde waar u veilig en met gemak kan keren.

Klantvriendelijkheid
Wil staat vaak in de winkel terwijl haar man de mooiste tuinen voor zijn klanten aanlegt. "Er is zeker overlap, als klanten horen dat Abele hovenier is, dan vragen ze al snel of hij ook even een kijkje wilt nemen in hun tuin, om even mee te denken en advies te geven." Op dinsdag en zaterdag staat Wil voor u klaar om u te helpen en ook Abele is aanwezig op zaterdag om advies te geven over de aanbouw van uw tuin.

Bij Tuincentrum It Kampke staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Zo kun je je eigen plantenbakken meenemen en deze worden ter plekke gevuld. "Dat scheelt een hoop gedoe en rommel in huis." Op zoek naar een specifieke plant of boom die nog niet bij It Kampke staat? Dan bestellen ze het graag voor je. Als je voor woensdag bestelt kun je het donderdag al ophalen in de zaak.

Nordmannen
Het wordt steeds kouder en voorzichtig zijn de eerste kerstliedjes te horen op de radio. Voor vele mensen gaat het echte kerstgevoel weer kriebelen en daar hoort natuurlijk een kerstboom bij. Vanaf 30 november heeft It Kampke diverse maten prachtige Nordmannen van goede kwaliteit. In pot geleverd, dus je hoeft je geen zorgen te maken over troep in huis.

Je bent van harte welkom bij Tuincentrum It Kampke!


Blauwhuisterweg 38
9231 AD Surhuisterveen
06-50 895 007, 06-43 017 341

Meer berichten