zondag 17 november, 2019 23:11
Logo rondomvandaag.nl/drachten
Foto: Ferdy Damman

Woondromen worden werkelijkheid

  Bedrijf in beeld

Bij Wilma Interieurinspiratie aan de Lauwersweg 15 in Surhuisterveen voel je direct thuis, het ademt een warme en welkome sfeer, je voelt de liefde voor mooi wonen en je weet dat je woonwensen hier waargemaakt kunnen worden. Sinds 1 juni dit jaar maakt Wilma Venema daar haar droom waar, door interieurdromen van anderen te vervullen.

Eigenaresse Wilma Venema is geen onbekende in de wereld van mooi wonen. In 2011 startte ze haar eigen bedrijf. Voor die tijd werkte ze jaren als vertegenwoordiger van een gerenommeerd merk op het gebied van wonen en lifestyle.

Liefde voor kleur en sfeer

De liefde voor kleur en sfeer zat er van jongs af aan al bij Wilma in. In eerste instantie begon Wilma met de verkoop van mooie woonaccessoires en het geven van kleur- en sfeeradvies. Het bedrijf groeide en al snel werden verschillende meubelcollecties en een breed assortiment raambekleding aan de collectie toegevoegd.

In de loop der jaren werd de vraag naar kleur- en sfeeradvies steeds groter en ontwikkelde zich de vraag naar styling aan huis en begeleiding in het proces van interieurverandering of verbouwing. Om aan deze vragen te kunnen voldoen en bovendien de klanten in de winkel alle aandacht te kunnen geven besloot Wilma, onder de naam Wilma Interieurinspiratie, de stap te zetten om naar een nieuwe locatie te verhuizen en haar vleugels verder uit te slaan.

Elke klant persoonlijke aandacht

Het pand aan de Lauwersweg biedt precies de mogelijkheden die zij nodig heeft om elke klant voldoende tijd en persoonlijke aandacht te kunnen geven. In korte tijd werd de winkel omgetoverd tot een sfeervolle woonbeleving met een uitgebreid assortiment eigenzinnige woonaccessoires, meubels met een stijlvolle uitstraling en een mooie collectie sleetse stoffen voor raambekleding. In het nieuwe pand is het assortiment aangevuld met twee prachtige verflijnen.

Vele verfsoorten en tinten

De merken Carte Colori en L' Authentique hebben beide een brede collectie verfsoorten zoals krijt- en kalkverf, betonlookverf, metallic verf en verschillende varianten lakverf. De combinatie van beide merken biedt een breed scala aan sfeervolle tinten zodat er voldoende mogelijkheden zijn om elk interieur haar eigen identiteit te geven.

Door de persoonlijke zoektocht naar de juiste ingrediënten voor elk interieur onderscheidt Wilma zich in de woonwereld. Minstens 2x per jaar bezoekt ze inspirerende beurzen in het buitenland, daar vindt zij de mooiste accessoires, bijzondere items en nieuwe meubelcollecties die zorgen voor een stijlvolle aankleding of mooie basis.

Prachtige gordijnstoffen

Wilma werkt al jaren met haar vaste leverancier van gordijnstoffen, een merk dat prachtige en bijzondere stoffen levert, veelal puur linnen maar ook wol en zelfs stof met kalk of geitenhaar vindt je in de collectie. Wilma kiest er bewust voor om geen concepten in te kopen maar haar meubel- en accessoire collectie zelf samen te stellen, zo ontstaat er een eigenzinnig en verrassend geheel.

Vind je in de winkel niet wat je zoekt, dan biedt Wilma je zelfs de mogelijkheid om een dag inspiratie op te doen in de showrooms van verschillende van haar leveranciers.

Wereld van sfeervol wonen

Dat levert je een leuke dag op, waarin je kennismaakt met de wereld van sfeervol wonen. Zijn je woondromen minder groot of ingewikkeld, dan helpt Wilma je ook graag en neemt ze alle tijd om te zoeken naar de juiste ingrediënten om van jouw huis een thuis te maken.

De klant ontzorgen in het proces van verandering staat hoog in het vaandel. Wilma Interieurinspiratie werkt samen met verschillende bedrijven zoals een keukenleverancier, een vloerenspecialist maar ook met een erkend schildersbedrijf, een gordijnatelier en een stukadoor.

Elke woondroom perfect vormgeven

Alles om ervoor te zorgen dat de woondroom van de klant tot aan het laatste waxinelichtje perfect gerealiseerd wordt. Door de persoonlijke betrokkenheid en begeleiding bij de te nemen stappen ontstaat er een bijzondere band en wordt er een sfeervol interieur gecreëerd, een plek waar men thuiskomt.

Vanwege de afspraken voor persoonlijk advies en begeleiding is de winkel 's middags geopend van dinsdag t/m vrijdag van 12.30 uur tot 16.30 uur. Op zaterdag is Wilma er de hele dag voor je. Wil je een afspraak voor een inspirerend kleur- en sfeeradvies, bij je thuis of in de winkel, dan kan dat op maandag t/m vrijdag 's morgens tussen 9.30 uur en 12.30 uur.

Wil je graag kennismaken? Kom dan langs op de Lauwersweg, je bent van harte welkom!

Meer berichten