Afbeelding

Modeshows, muziek en dans tijdens Drachten in Stijl 2019

Algemeen

Modeshows, muziek en dans tijdens Drachten in Stijl 2019

Op zaterdag 28 en zondag 29 september worden er weer rode lopers uitgerold in het centrum van Drachten. Dit succesvolle en jaarlijkse evenement biedt bezoekers een gevarieerd programma voor het hele gezin. De dagen staan in het teken van de nieuwste mode en trends. Bezoekers kunnen genieten van modeshows op zaterdag en gedurende het hele weekend is er muziek en dans in het centrum te vinden. De zondag staat in het teken van het beleven van de veelzijdigheid van het winkelaanbod en de gastvrijheid van de ondernemers in het centrum. Want winkelen in stijl doe je in Drachten!

Elke centrum ondernemer mag meedoen met de show. Hierdoor ontstaat een bijzonder mix op de catwalk. De modellen showen de nieuwste najaarstrends van 2019. Met onder andere kleding, schoenen, make-up, haarstijlen, wonen, voeding en zelfs vervoersmiddelen. Het podium voor de show is te vinden op de Drachtstervaart, een unieke locatie.

De opening van Drachten in Stijl is om 13.00 op het Moleneind. Het belooft een swingende en spetterende start te worden. De eerste modeshow begint om 13.15, de tweede show om 15.30. De presentatie is in handen van Maria Phielix.

Tussen de shows door zullen bezoekers verrast worden op de rode loper en in het centrum door lokale muziek- en dansscholen. De Wettertoerkapel zal swingend door de straten gaan. En de horeca zorgt voor gezellige terrassen waar heerlijk gegeten en gedronken kan worden terwijl de trends aan je voorbij trekken. Daarnaast kan het zijn dat u tijdens het afrekenen van uw aankopen verrast wordt door Mr. Pin. Hij is een graag geziene gast onder het winkelend publiek. Mr. Pin rekent namelijk uw aankopen af!

Programma in het kort
zaterdag 13.00 Swingende opening door Joy Movement. Shows op de catwalk om 13.15 en 15.30 uur. Optredens op de catwalk van Dans Studio Drachten. Drumschool Drachten verzorgt een workshop op het Franse pleintje om 14.15 en 15.15. Vioolschool Doesburg verzorgt het voorprogramma en is om 12.00 te beluisteren op het Franse pleintje.

Zondag verzorgt dansschool SDC onder het carillon een optreden in stijl om 13.00. De rest van de middag zijn er muzikanten door het gehele centrum die zorgen voor de muzikale omlijsting.

Op zaterdag zijn de winkels geopend tot 18.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00. Parkeren kan voor slechts €2,50 in de ondergrondse parkeergarage Raadhuisplein, waarna je zo het centrum in wandelt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 19 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen gisteren
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 19 apr, 08:00
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00
Afbeelding
Ouderavond 'Lekker slapen kleintje (0-4 jaar)' Zorg & Welzijn 18 apr, 15:00
Tijdens LEFF wordt er samen gekookt.
'LEFF gaat niet over afvallen, maar over kennis delen' Gezondheid 18 apr, 12:00
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 18 apr, 10:00