"In noflik jûntsje nei muzyk lústerje en hearlik meidwaan", zo nodigt Oebele Visser zijn publiek. De kaartverkoop is vorige week van start gegaan Foto: Dick Kooy

Artiesten in de startblokken voor vierde editie Feanster Music Night

Algemeen

SURHUISTERVEEN – De hitlijsten is van A tot Z gereed, de artiesten kennen hun programma en zijn er druk mee in de weer; de vierde editie van de Feanster Music Night staat in de steigers voor zaterdag 5 oktober. Zanger Peter van Dekken, zangeres Jayden en het duo Marcenté zien ook uit naar dit meezing-evenement in De Flambou in Surhuisterveen.
Wat voor muziek er gespeeld wordt tijdens dit muziekspektakel, daar worden geen mededelingen over gedaan. Wie de muziek gaat spelen is algemeen bekend. "Zoals al eerder aangekondigd is de muziekgroep Far Beyond – die het geweldig vindt om te spelen op het podium van de Feanster Music Night – zowel in het hoofdprogramma als tijdens de afterparty te zien en te horen.

Daarnaast geven zanger Peter van Dekken, zangeres Jayden en het duo Marcanté acte de présence op de Feanster bühne. Zanger Sije Veenstra – hij was vorige jaar een van de toppers in het programma – begeleidde Peter dusdanig dat 'ie meer en meer bekendheid kreeg en steeds vaker in de regio werd genodigd om aan feesten en partijen zijn bijdrage te leveren.

De allround zangeres Jayden zingt al sinds de basisschool wordt tegenwoordig enthousiast ontvangen door radio en tv. Haar hart ligt vooral bij het Engelstalige nummers het haar repertoire van country, rock, pop tot een vleugje Nederlandstalig. Ook voor bekende meezingers en een intieme setting met rustige liedjes draait Jayden haar hand niet om.

Jan Karst Nauta is ook geen onbekende op het podium van de Feanster Music Night. Al meerdere malen vulde hij hier de muziek aan als gitarist. Samen met zangeres Marjo heeft hij ook wel elders opgetreden. Inmiddels heeft dit gitaar- en zangduo zichzelf een naam toebedeeld en worden de schijnwerpers op zaterdag 5 oktober twee nummers volledig op hen gericht.

"Het belooft weer een geweldig programma te worden", blikt muzikaal begeleider Dries Woudstra vooruit. Hij versterkt sinds vorig jaar de organisatie en heeft inmiddels zijn plekje wel gevonden in het team. "Er zit een geweldige chemie onder de muzikanten en ik vind het fantastisch dat ik daar wat mee mag sleutelen.

De kaartverkoop voor het meezing-evenement is inmiddels van start gegaan. Vanaf dit weekend zijn toegangskaarten verkrijgbaar bij Albert Heijn, Bakker Bart en EP Pool. "In noflik jûntsje nei muzyk lústerje en hearlik meidwaan", zo nodigt Oebele Visser zijn publiek. "Mar der hoecht neat, lekker genietsje mei fansels ek."

Feanster Music Night
Zaterdag 5 oktober 2019
20:00 De Flambou
Jan Binneslaan 49 Surhuisterveen

Jan Karst Nauta is geen onbekende op het podium van de Feanster Music Night. Hij treedt tegenwoordig ook op samen met Marjo
Afbeelding
De zoontjes van Edson en Majelien op plek twee en drie.
Sportschool Idrissi met eerste plek naar huis Sport 2 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 14 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 16 uur geleden
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 22 uur geleden
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
Afbeelding
Charmante en grappige Jip op zoek naar een nieuw thuis Verhalen uit de buurt 26 mrt, 12:00