Restaurant De Beren nu ook in Friesland.
Restaurant De Beren nu ook in Friesland.

De Beren opent 45ste restaurant in het centrum van Drachten

Algemeen

DRACHTEN - De Beren zet voor het eerst voet aan wal in de provincie Friesland. Met de opening van het gloednieuwe restaurant in Drachten, heeft de succesvolle horecaformule nu landelijke dekking: bourgondiërs uit álle provincies van Nederland kunnen kennismaken met de ongedwongen sfeer en de smaakvolle De Beren klassiekers op de menukaart. 

De 45ste vestiging van het De Beren restaurant bevindt zich in hartje Drachten, aan het centraal gelegen Raadhuisplein. Families, vrienden en collega’s worden hier iedere dag van de week warm onthaald door de gastvrije medewerkers, om te genieten van een lunch, diner, borrel of een arrangement, zoals de high tea of high wine. Tot en met 28 december eet de vierde persoon van ieder gezelschap gratis bij een Sharing Dinner arrangement. Op deze manier maakt de stad goed kennis met het De Beren assortiment én wordt de opening feestelijk gevierd.

Landelijke dekking

De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met ongeveer 75 restaurants en bezorgrestaurants door het hele land. De opening van de 45ste restaurantvestiging in Drachten, zorgt voor een landelijke dekking. De Beren bevindt zich in iedere provincie van Nederland. Net als alle andere restaurants, heeft het interieur van De Beren Drachten een stoere, eigentijdse en frisse uitstraling. De Friese vestiging beschikt over 248 zitplaatsen, een moderne lounge, een bar en terras. Kleine De Beren-vrienden kunnen ravotten in het indoor speeltoestel.

Bourgondisch genot

Franchisenemer Douwe Rijpkema en zijn team heten gasten iedere dag van de week welkom om de uitgebreide menukaart uit te proberen. De lunchkaart vult zich met rijkelijk belegde broodjes, knapperige tosti’s, verrassende clubsandwiches en goedgevulde salades. De “all time favorites” van De Beren, zoals spareribs, saté en entrecote zijn te vinden op de dinerkaart. Ook vegetariërs en veganisten kunnen het hart ophalen dankzij de vegetarische en veganistische varianten van de échte De Beren klassiekers, zoals de saté, de Classic Burger en de Fish & Chips. Ook de nieuw gelanceerde Double Cheeseburger, Chicken Waffle Burger en Sweet BBQ Burger zijn, naast de al plantaardige Red Carrot Burger, vegetarisch verkrijgbaar. Het restaurant biedt driegangendiners voor €23,- en voor degenen die na het eten lang willen blijven hangen, lenen de gezellige bar, sfeervolle zitjes en de royale drankenkaart met o.a. cocktails en mocktails zich perfect voor borrels.

Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Ouderavond 'Lekker slapen kleintje (0-4 jaar)' Zorg & Welzijn 10 uur geleden
Tijdens LEFF wordt er samen gekookt.
'LEFF gaat niet over afvallen, maar over kennis delen' Gezondheid 13 uur geleden
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 15 uur geleden
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur 15 uur geleden
Liva met de twee boeken die ze heeft voorgelezen: 'Lampje' en 'Films die nergens draaien'
Liva Hoekstra is dit jaar de Voorleeskampioen van Smallingerland Educatie 17 apr, 16:00
Afbeelding
"Spot de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en de brullende holenbeer!" Algemeen 17 apr, 12:00
Afbeelding
Play-Offs verder uit zicht voor SC Cambuur, na nieuwe nederlaag tegen Jong Ajax Sport 16 apr, 10:17