Afbeelding

Lukkes Outdoor pakt deze zomer uit met bekende barbecues

Zakelijk

WOLVEGA - Barbecueën is van alle tijden, maar afgelopen jaren stijgt het enorm aan populariteit. Vooral de specialistische barbecues van de merken Green Egg of Kamado Joe zijn erg in trek. Lukkes Outdoor, dé tuinmeubelwinkel van Friesland, ziet ook hoe de vraag naar deze barbecues toeneemt en breidde afgelopen winter hun assortiment enorm uit.

In totaal heeft de tuinmeubelwinkel uit Wolvega nu negentien meter vrijgemaakt voor het barbecue-assortiment, waarvan tien meter helemaal gewijd is aan hét merk van dit seizoen; The Big Green Egg. Mede-eigenaar van de winkel, Margriet Lukkes, neemt ons mee: “Naast alle gangbare modellen van de bekendste merken, zoals The Big Green Egg, Kamado Joe en Napoleon, hebben we ook een ruim assortiment aan accessoires. Denk aan tangen, roosters, spiesen, gietijzeren pannetjes én diverse soorten rookhout.” De barbecues en de accessoires zijn ook online te verkrijgen en Lukkes Outdoor komt ze graag voor u bezorgen.

Natuurlijk kun je, op afspraak weliswaar, nog altijd terecht in de showroom van 1800 vierkante meter. Hier vindt je naast het barbecue-assortiment ook een uitgebreide keuze aan tuinbanken en -stoelen, loungesets, parasols en terrasverwarming. De vraag naar tuinmeubelen is het afgelopen jaar door het dak geschoten: “Door de coronacrisis zijn mensen veel meer thuis. Als het even kan, willen ze graag zo lang mogelijk buiten zijn,” merkt Margriet op. Lukkes Outdoor bezorgt en monteert bijna alle tuinmeubels bij u aan huis.

Bij Lukkes Outdoor vind je tuinmeubelen van uitstekende kwaliteit. Margriet: “We vinden het belangrijk dat onze producten zo lang mogelijk meegaan. Voor een deel ligt dat natuurlijk aan het product zelf, maar hoe de klant ermee omgaat is ook van belang.” Daarom voorziet Lukkes Outdoor hun klanten altijd van helder advies én bijpassende onderhoudsproducten: “Zo geniet je het langst van je aankoop.”

Lukkes Outdoor

Jachtwerfstraat 1a, 8471 XW Wolvega
www.lukkesoutdoor.nl

Afbeelding
ALDI Drachten tijdelijk dicht voor verbouwing Verhalen uit de buurt 25 minuten geleden
De zoontjes van Edson en Majelien op plek twee en drie.
Sportschool Idrissi met eerste plek naar huis Sport 4 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 16 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 18 uur geleden
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen gisteren
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00