Pand De Boer Drachten
Pand De Boer Drachten

Verbouwing bij De Boer Drachten

Bedrijf in beeld

Wie onlangs nog bij De Boer Drachten in de winkel is geweest, heeft het vast al opgemerkt. Ze zitten er niet stil! In de winkel is een grote verbouwing gaande. Vorig jaar begon dit al met een nieuwe verdieping van 600 m2, waar alle kleding en schoenen heen zijn verhuisd. Bij de nieuwe ruimte paste ook een nieuw assortiment. Daarbij is de kleding sterk uitgebreid met moderne outdoorkleding, zoals mooie vesten en stoere outdoor laarzen en wandelschoenen. De Boer Drachten is dus niet alleen meer het adres voor werkkleding, maar voor iedereen die van het buitenleven houdt!

Na de verbouwing aan de bovenverdieping, is nu begane grond aan de beurt. Geen enkele stelling blijft staan. Alle merken worden netjes bij elkaar gezet en krijgen een strakke uitstraling. Zo komt er veel aandacht voor de grootste merken van De Boer: Stihl, Gardena, Airpress, Makita, Metabo, etc. Ook komt er duidelijk meer aandacht voor de beleving van de klant. De bedrijfsleider Gaatze de Boer zegt daarover: “We merkten dat we de laatste jaren ook een ander publiek begonnen te trekken. We wilden nu de winkel moderniseren en tegelijk die doelgroep zich meer thuis laten voelen in onze winkel. We hebben ervoor gekozen om het groots aan te pakken. Onze klanten zijn, tot nu toe, dan ook zeer enthousiast over de nieuwe winkel.”

Ook is er ruimte gemaakt voor verduurzaming. Dit stond bij De Boer Drachten hoog op de agenda. Als je toch aan het verbouwen bent, is dit een belangrijk agendapunt. De Boer zegt daarover: “We vonden het erg belangrijk om tijdens de verbouwing ruimte te maken voor verduurzaming. Zo hebben we ervoor gekozen om te investeren in een compleet nieuw lichtplan. Alle verlichting is nu vervangen voor energiezuinig LED. Bovendien zijn er diverse daglichtvensters in het dak geplaatst.. Ook worden er binnenkort 550 zonnepanelen op het dak geplaatst. We verbeteren hiermee het energielabel van ons pand.”

Maar dat is nog niet alles! Gaatze de Boer: “De Boer Drachten heeft nog meer plannen. In februari moeten die klaar zijn. Kijk dan maar eens goed waar de ingang van de winkel is! Ook tot die tijd bent u van harte welkom om ons ruime assortiment te bekijken.”

Jade 34
9207 GL Drachten
Telefoon 0512-518205
klantenservice@deboerdrachten.nl
www.deboerdrachten.nl

De Boer Drachten
Tenzij er nog kou komt mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 3 uur geleden
Afbeelding
Nij Smellinge en ZuidOostZorg experimenteren met muziek op IC Zorg & Welzijn 6 uur geleden
De Nederlandse vlag, die op 4 mei in het hele land halfstok hangt.
4 mei dodenherdenking in Drachten Verhalen uit de buurt 9 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 11 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 13 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 24 apr, 15:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00