‘Elke auto is weer een uitdaging voor mij’
‘Elke auto is weer een uitdaging voor mij’

Bij Autopoetsbedrijf Tuinstra staat kwaliteit voorop

Bedrijf in beeld

Raymond Tuinstra heeft al ruim 8 jaar ervaring in de branche en vanaf januari 2016 is hij bedreven in het schoonmaken van auto’s met zijn autopoetsbedrijf. Bij het autopoetsbedrijf wordt de auto volledig gereinigd, gepolijst en in de was gezet. Het doel van Tuinstra is om iedere auto weer spik en span af te leveren bij de klant. Het autopoetsbedrijf, gevestigd aan de Ampèrelaan in Drachten, heeft kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan. Naast auto’s maakt het bedrijf ook grote campers en boten schoon. Het bedrijf is daarmee zo allround mogelijk inzetbaar. 

Kwaliteit staat voorop 

Tuinstra en zijn twee collega’s maken iedere dag met veel passie vier tot vijf auto’s schoon. Voor zowel particulieren als voor bedrijven zet het autopoetsbedrijf zich in. Volgens Tuinstra is het van belang om kwalitatief goed te werk te gaan: “We bieden het volledige pakket aan. Denk aan: polijsten, onder de motorkap, deursponningen, de stoelen, anti-rook behandeling, hondenharen en noem maar op. We hebben machines om het werk makkelijker te maken en we werken met kwalitatief goede producten, zodat het eindresultaat altijd goed is”. 

Waardering

Het werk bevalt Tuinstra heel goed: “Er zijn zelfs mensen die hun auto wilden verkopen en op zoek waren naar iets anders, maar na een poetsbeurt rijden ze er nu nog steeds in. Dat vind ik een heel mooi compliment. Elke auto is daarom weer een uitdaging voor mij, zodat mensen uiteindelijk met een positief gevoel de auto weer ophalen”. 

Tips voor de mensen thuis

Het meest lastige om schoon te maken betreft hondenharen en vet, volgens Tuinstra. Als tip geeft het poetsbedrijf mee om regelmatig de auto eens schoon te maken en echt te onderhouden. Het gebruik van matjes in de auto voorkomt ook zand en haren in het tapijt, maar mocht het toch uit de hand lopen: dan staat Autopoetsbedrijf Tuinstra altijd paraat.

www.autopoetsbedrijftuinstra.nl

Afbeelding
Ouderavond 'Lekker slapen kleintje (0-4 jaar)' Zorg & Welzijn 1 uur geleden
Tijdens LEFF wordt er samen gekookt.
'LEFF gaat niet over afvallen, maar over kennis delen' Gezondheid 4 uur geleden
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 6 uur geleden
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur 6 uur geleden
Liva met de twee boeken die ze heeft voorgelezen: 'Lampje' en 'Films die nergens draaien'
Liva Hoekstra is dit jaar de Voorleeskampioen van Smallingerland Educatie gisteren
Afbeelding
"Spot de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en de brullende holenbeer!" Algemeen 17 apr, 12:00
Afbeelding
Play-Offs verder uit zicht voor SC Cambuur, na nieuwe nederlaag tegen Jong Ajax Sport 16 apr, 10:17
Afbeelding
Winnende ONT trein dendert nog even voort Sport 15 apr, 16:00