Afbeelding
Foto: Politie Sneek

Friese politie herdenkt de in Brabant overleden agent

112-Nieuws

De Friese politie laat ook weten mee te leven met de familie en de collega’s van de Brabantse collega die vannacht - in de nacht van zaterdag op zondag - om het leven kwam. Verschillende korpsen laten via hun social media van zich horen.

Politie De Fryske Marren, meldt net als Politie Oost Fryslân: “Ons politiehart huilt.... Met een enorme brok in onze keel maken we dit bericht. Gisteravond vond er op de A270 bij Nuenen een ernstige aanrijding plaats waarbij twee collega’s betrokken waren. Een van deze collega’s (28) heeft deze aanrijding niet overleefd. We denken aan alle nabestaanden en aan alle betrokken collega’s.”

Dit raakt iedereen
“Dit is een klap die onze hele familie keihard raakt. Meer woorden hebben we nu even niet... We will take it from here, brother in blue??????Namens  ons hele team, heel veel sterkte gewenst voor alle collega’s van basisteam Dommelstroom, Politie Cranendonck Heezeleende, Politie Helmond, Politie Oost Brabant, Thinlinebracelets en allen nabestaanden.”

Politie Leeuwarden vlag halfstok
Bij het bureau van Politie Leeuwarden hangt de vlag halfstok voor de omgekomen 28 jarige agent in Brabant en het korps meldt: “Ons medeleven gaat ook uit naar het politiekorps en de nabestaanden/familie.”

Politie Sneek steekt kaars aan
De politie van het district Sneek e.o. steekt een virtuele kaars aan voor de collega en schrijft: “Een drama afgelopen nacht op de A270 bij Nuenen. Een 28-jarige collega is daar om het leven gekomen na een aanrijding. Een andere collega raakte gewond. Wij wensen familie, vrienden en collega’s heel veel sterkte.”

Afbeelding
ALDI Drachten vanaf 15 april dicht voor verbouwing Verhalen uit de buurt 2 uur geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 4 uur geleden
Mirjam, Klaske en Tineke vertellen trots over de stappen die de praktijk heeft gezet.
Verloskundigenpraktijk Wolkom: "Voor elke ouder en iedere baby een kansrijke start" Gezondheid 4 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 16 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 18 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 21 uur geleden
De zoontjes van Edson en Majelien op plek twee en drie.
Sportschool Idrissi met eerste plek naar huis Sport 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00