Beeld van een eerdere succesvolle editie van Drachten in Stijl.
Beeld van een eerdere succesvolle editie van Drachten in Stijl. Foto: Drachten in Stijl

Dit weekend 'Drachten in Stijl' in het hele centrum

Evenement

Levende etalages, modeshows en activiteiten in de winkels tijdens Drachten in Stijl 2020, vind je dit weekend - op zaterdag 26 en zondag 27 september - in Drachten. De rode lopers worden weer volop uitgerold in het centrum. Het jaarlijkse evenement Drachten in Stijl biedt bezoekers weer een gevarieerd programma voor het hele gezin.

De dagen staan in het teken van de nieuwste trends. Bezoekers kunnen genieten van modeshows, levende etalages en activiteiten op de rode lopers bij diverse ondernemers in het centrum. Het hele weekend kan er genoten worden van de veelzijdigheid en de gastvrijheid van de ondernemers in het centrum.

Nieuwste trends en veel diversiteit
Iedere centrumondernemer is gevraagd om de rode loper uit te rollen en bij de eigen zaak de nieuwste trends van het najaar 2020 te showen. Op deze manier wordt de diversiteit van het aanbod in het centrum onder de aandacht gebracht. Te denken valt aan kleding, schoenen, make-up, haarstijlen, wonen, voeding en vervoersmiddelen.

Diverse theatrale activiteiten tussendoor
Tussen alle activiteiten op de rode lopers door, kun je diverse gasten tegenkomen in ons centrum. Zo zal theatergroep Vet Cool een interactieve voorstelling verzorgen en loop je wellicht de dames van Sarani voor de voeten. Of word je aangesproken door de lakeien van STARR Dr88. Dit alles zal plaatsvinden op een veilige manier met de inachtneming van de 1,5e meter maatregel.

Op zondag parkeren gratis
Op zaterdag start het programma van 13.00 tot 18.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00. Parkeren kan voor slechts €3,50 per dag in de ondergrondse parkeergarage Raadhuisplein. En op zondag is het parkeren boven de grond zelfs gratis.

In het centrum zijn acht desinfectie units geplaatst door ondernemersvereniging ha&ie. De ondernemersvereniging vraagt iedereen om hier gedurende het weekend goed gebruik van te maken.

De zoontjes van Edson en Majelien op plek twee en drie.
Sportschool Idrissi met eerste plek naar huis Sport 3 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 15 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 17 uur geleden
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 23 uur geleden
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
Afbeelding
Charmante en grappige Jip op zoek naar een nieuw thuis Verhalen uit de buurt 26 mrt, 12:00