Stem op jouw favoriete terras! | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Drachten en omstreken
woensdag 12 augustus, 2020 02:07
Logo rondomvandaag.nl/drachten

Stem op jouw favoriete terras!

RondOm Drachten op zoek naar het leukste terras in Drachten en omstreken

DRACHTEN - De zon schijnt en het lijkt erop dat we corona voorgoed de deur uit hebben gezet. Langzaam pakken we ons normale leven weer op en daar hoort natuurlijk ook een terrasje pakken met familie of vrienden. Maar waar in Drachten kun je nu het lekkerste vertoeven? RondOm Drachten ging op zoek en vroeg Drachtsters hun favoriete terras te nomineren. Een week lang konden ze reageren op een poll die op social media werd gedeeld. De vijf populairsten zijn nu genomineerd. Scan de QR-code om jouw stem uit te brengen en wie weet wordt jouw favoriete terras wel 'Rondom's leukste terras van Drachten 2020'.

Paviljoen de Leyen
Bildreed 3
9221 SJ Rottevalle
Paviljoen de Leyen is een restaurant, borrel, feest- en vergaderaccomodatie in één! Het ligt midden in het Fryske Wâlden gebied aan het meer de Leijen.

De Graancirkel
Raadhuisplein 3
9203 CT Drachten
Midden in Drachten op het Raadhuisplein, kun je bij De Graancirkel de hele dag terecht van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Voor ontbijt, lunch of diner.

't Smelnehûs
Moleneind Noordzijde 14
9203 ZP Drachten
Al 25 jaar het gezelligste Grandcafé-restaurant van Drachten / Smallingerland. Authentiek, warm, gastvrij en regionaal vers is hun motto.

House of Mr James
Zuidkade 45
9203 CN Drachten
Ondek James’ en laat je verleiden door alles wat we in huis hebben. Eet, praat, borrel en ontspan! James’ kookt terwijl jij kijkt. James’ heeft een stadstuin waarin je urenlang kletst en dagdroomt.

Binnen eten en drinken
Noordkade 54
9203 CE Drachten
Gezellig terras met lekker eten en gastvrij personeel.

Scan de QR-code links of breng je stem uit of ga naar https://bit.ly/terrasDRA

Meer berichten