Afbeelding

Trainees gezocht die de provincie Fryslân nóg mooier willen gaan maken

Educatie

De provincie zoekt jonge ambitieuze toptalenten voor het traineeprogramma. Als trainee werk je aan verschillende projecten, krijgt verantwoordelijkheid en draait direct mee.

Tijdens het traineeship werk je aan verschillende projecten. Je krijgt verantwoordelijkheid en draait direct mee of stuurt een project aan. Ondertussen volg je een uitgebreid opleidingsprogramma. Persoonlijke ontwikkeling en meer vakinhoudelijke trainingen wisselen elkaar af. Intervisie, persoonlijk effectiviteit en trainingen zoals Scrum, Lean en projectmanagement komen aan bod.

De overheid is op vele vlakken in ontwikkeling. Provincie, gemeenten, Rijk en waterschap werken steeds vaker samen aan gemeenschappelijke doelstellingen, en initiatieven. Onderlinge samenwerking en een integrale aanpak is daarom cruciaal. De samenleving verwacht dit ook van de overheden. Denk bijvoorbeeld aan de rol die de overheid heeft bij een initiatief als Holwerd aan Zee.

Trainees moeten kunnen verbinden en regie voeren. De verwachting is dat de zij in korte tijd bijdragen aan complexe opgaves en ontwikkelingen. Hiervoor zijn wij op zoek naar toptalent. Het streven is dat de trainees na het traineeship multi-inzetbare projectleiders zijn. Zij moeten functies gaan vervullen die op dit moment niet intern worden ingevuld.

Bekijk www.fryslan.frl/trainees voor uitgebreide informatie, ervaringen van oud-trainees en meer en solliciteer voor 1 september.

Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 9 uur geleden
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 12 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 15 uur geleden
Afbeelding
Wat is er te doen tijdens Koningsdag in Drachten? Evenement 19 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 13:03
Afbeelding
Rein Albert Ferwerda op piano en orgel in de Doopsgezinde Kerk in Drachten Evenement 23 apr, 10:00