maandag 13 juli, 2020 06:59
Logo rondomvandaag.nl/drachten
Foto: Sportbedrijf Drachten

Vijftien zomerse activiteiten per week in Drachten

Sportbedrijf Drachten organiseert deze zomer maar liefst vijftien zomerse activiteiten per week in Drachten. Je moet je vooraf aanmelden om te reserveren en betaalt een euro per keer, oftewel het is een super laagdrempelige manier van leuk vakantievieren voor kinderen, tieners en volwassenen die vanwege corona thuis vakantie vieren.

Van elke week mountainbiken, skaten, bootcamp, urban sports, kanoën of golfen: Vanaf 6 juli kan het de gehele zomervakantie. Omdat veel vakantiereizen deze zomer niet door gaan organiseert Sportbedrijf Drachten extra aanbod voor de thuisblijvers. Onder de deskundige begeleiding van de sportcoaches biedt het zes weken lang activiteiten voor alle leeftijden aan.

Voor zowel kinderen tot en met 12 jaar, jongeren van 13 tot en met 17 jaar en volwassenen is elke doordeweekse dag iets te doen. Reserveer je plek en materiaal vooraf online voor maar 1 euro. Het is ook leuk om samen met vrienden of collega’s mee te doen met het vrijdagmiddag aanbod. Meer info - en hoe je moet reserveren - vind je op www.sportbedrijf-drachten.nl/zomeractiviteiten.

Meer berichten