Afbeelding

Het desinfectiemeubel, gezondheid en uitstraling op één plek

Bedrijf in beeld

LEEUWARDEN - Door de coronacrisis zijn de tijden veranderd. De manier waarop je een bedrijf op de kaart zet is ook even wat anders dan ‘normaal’. Dat hoef je de mensen van reclamebureau Kr8werk niet te vertellen. Om in te spelen op deze nieuwe manier van bedrijfsvoering ontwikkelden ze het desinfectie meubel; een stevig en robuust aluminiummeubel waar je klanten of collega’s hun handen kunnen desinfecteren en die jij als bedrijf helemaal kan customizen naar eigen wensen. 

Het idee van het desinfectie meubel werd eigenlijk geboren toen Kr8werk het wat rustiger kreeg. Veel bedrijven draaien minder omzet en investeren daarom minder in reclame. Veel orders bij Kr8werk werden daarom uitgesteld en dan ga je nadenken; wat kunnen we wel doen. De creatievelingen hadden al snel een idee. Waarom zou je geen desinfectie meubel ontwikkelen die robuust is, stevig staat en daarnaast volop ruimte biedt voor een bedrijf om zichzelf te laten zien? Ze gingen ermee aan de slag, legden contact met verschillende toeleveranciers en bouwden in sneltreinvaart een website. Het idee van Kr8werk kreeg vorm.

Ronald Brouwer, eigenaar van Kr8werk, vertelt wat er toen gebeurde: “Het idee van het desinfectie meubel heb ik voorgelegd aan een netwerkgroepje, gewoon om te kijken wat zij hiervan zouden vinden en wat we nog konden verbeteren. De reactie was ontzettend enthousiast, we kregen gelijk tien orders. Dat hadden we niet verwacht, maar zo wisten we wel gelijk; hier is echt vraag naar.”

Bij het ontwerpen van het desinfectie meubel hebben ze gekeken naar de wensen van een bedrijf. “Naast dat er voldoende ruimte is om je merk naar voren te laten komen moet het natuurlijk stevig zijn. Daarom hebben we gekozen voor een vierkant meubel, gemaakt van aluminium. Het is geen log meubel, maar er staat wel iets.” Door de vorm zal het meubel niet snel omvallen en onderin is een plaats waar je een stoeptegel kan leggen voor extra stabiliteit. 

Maar waarom investeren in een meubel terwijl deze crisis niet jaren blijft duren? Ronald legt het goed uit: “Het is misschien een beetje een gekke vergelijking, maar weet u nog hoe de wereld eruit zag voor 9/11. Als we met het vliegtuig gingen hoefden we niet door een metaaldetector, hoefden we niet onze riem af te doen, de handbagage hoefde niet gecontroleerd te worden. Na 9/11 werden al die maatregelen getroffen en nu zijn we niet anders meer gewend.” Volgens Ronald kan het ook best dat je zo’n verandering ziet na de coronacrisis en dat het een gewoonte wordt om je handen te desinfecteren: “Zie zo’n desinfectie meubel dus niet als een tijdelijke noodoplossing, maar als een langdurige investering voor je bedrijf en je merk.”

De levertijd van het meubel is ongeveer zes werkdagen. Het meubel is te customizen met de huisstijlkleuren, het logo en eventueel in de lettertypes van de huisstijl. Wil je hem volledig in je huisstijlkleur dan kan dat. Ronald: “We kunnen het meubel leveren in de bedrijfskleuren, alles is mogelijk in overleg.” Het desinfectie meubel is niet alleen heel geschikt voor retail, het zou ook passend zijn op een kantoor voor collega’s of zelfs in scholen. Ronald en zijn team hebben nog genoeg plannen en kijken graag samen met bedrijven en scholen naar de mogelijkheden. Bent u benieuwd geworden, ga dan voor meer informatie naar www.desinfectiemeubel.nl. Hier vindt u ook de andere mogelijkheden, zoals een veiligheidsscherm of een banner. Bellen met Ronald kan ook altijd, bel dan naar 058 7009729.

Afbeelding
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 1 uur geleden
Afbeelding
Ouderavond 'Lekker slapen kleintje (0-4 jaar)' Zorg & Welzijn 4 uur geleden
Tijdens LEFF wordt er samen gekookt.
'LEFF gaat niet over afvallen, maar over kennis delen' Gezondheid 7 uur geleden
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 9 uur geleden
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur 9 uur geleden
Liva met de twee boeken die ze heeft voorgelezen: 'Lampje' en 'Films die nergens draaien'
Liva Hoekstra is dit jaar de Voorleeskampioen van Smallingerland Educatie 17 apr, 16:00
Afbeelding
"Spot de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en de brullende holenbeer!" Algemeen 17 apr, 12:00
Afbeelding
Play-Offs verder uit zicht voor SC Cambuur, na nieuwe nederlaag tegen Jong Ajax Sport 16 apr, 10:17