Afbeelding

Poelman Bestratingen maakt uw tuin weer klaar voor de zomer

Bedrijf in beeld

DRACHTEN - Het is eindelijk voorjaar en de dagen dat we weer in de tuin kunnen genieten van het mooie weer komen eraan. Kijk eens uit het raam, is uw tuin al klaar voor de zomer? Poelman Bestratingen helpt u graag een handje. Van nieuwe graszoden tot de bouw van een prachtige overkapping, ze regelen alles voor uw
tuin.

De deuren van de showtuin van Poelman bestratingen aan de Molenweg 10 te Surhuisterveen staan het hele jaar open, maar nu het voorjaar is wordt het steeds drukker. In de showtuin, waarvan een deel overdekt is, ziet u het grote assortiment van Poelman. Hier vindt u diverse soorten, kleuren en materialen aan sierbestrating én alles op het gebied van tuin. U kan makkelijk iets uitkiezen, de meeste producten zijn op voorraad en anders bestelt Poelman Bestratingen het graag.  Gaat u het zelf aanleggen of laat u de aanleg over aan de groene vingers van Ritske Koelman of zijn collega’s? De keuze is aan u!

Na het bespreken van uw wensen en een bezoek aan uw tuin maken ze vrijblijvend een offerte op. Dat is wel zo duidelijk en transparant. Ritske en de andere vakmannen van Poelman Bestratingen zijn alleskunners. Ze draaien hun handen niet om voor het aanleggen van bestrating of graszoden, maar zijn ook zeer kundig in het bouwen van overkappingen. 

Overkappingen zie je als bosjes uit de grond schieten de afgelopen jaren. Een klein huisje wat je beschermd tegen felle zon of harde voorjaarsregen. Een mooie loungebank, een klein keukentje, glas wijn of bier in uw hand. Kijkt u al uit naar een hele zomer lang in de buitenlucht zitten?  

Naast overkappingen werkt Ritske ook steeds vaker met keramische tegels. Deze tegels beschadigen minder snel, verkleuren minder en met voegwortel groeit er ook geen onkruid tussen de naden. Ideaal voor mensen die een mooie tuin willen, maar niet elke week op de knieën onkruid willen wieden. De betonschutting is ook erg in trek is en deze hebben ze dan in meerdere varianten. Natuurlijk kan Ritske en zijn vakmannen deze ook plaatsen. 

Komt u ook eens langs om de mogelijkheden te bespreken? Op de website van Poelman Bestratingen kunt u het werk van Ritske ook bekijken en alvast materiaal bestellen. Op donderdag en vrijdag is de showtime ook in de avond open. 

Molenweg 10 | 9231 HS Surhuisterveen | www.poelmanbestratingen.nl

Afbeelding
Provincie investeert bijna 300.000 euro in 80 jaar vrijheid Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 22 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 19 apr, 12:00
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 19 apr, 08:00
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00
Afbeelding
Ouderavond 'Lekker slapen kleintje (0-4 jaar)' Zorg & Welzijn 18 apr, 15:00
Tijdens LEFF wordt er samen gekookt.
'LEFF gaat niet over afvallen, maar over kennis delen' Gezondheid 18 apr, 12:00