Afbeelding

Scooters-avond met aansluitend dansavond Alarm in Iduna

Cultuur

DRACHTEN - Nog één keer Scooters met Blazuh en Bra Killar Tva. Zaterdag 29 februari vindt in Iduna een 'ouderwetse' Scooters avond plaats. Café Scooters in Drachten besloot dik een half jaar geleden de deuren te sluiten. Velen kennen Scooters als een café waar toffe bands te zien waren, maar ook waar je terecht kon voor een gezellige pubquiz of een maffe karaoke!

De afgelopen jaren heeft Iduna regelmatig samengewerkt met café Scooters. Diverse bands waaronder Skeletal Remains en The Take (met leden van Biohazard) hebben in het café gespeeld.

Vandaar dat je deze zaterdag voor de laatste keer nog een keer kan komen genieten van een vertrouwde Café Scooters avond, maar dan in Iduna. Samen met de Scooters huisbands, de muziek en de vertrouwde gezichten die je van het café kent én met optredens van Bra Killar Tva (rock en metalcovers met barman Jan) en Blazuh (hardrock covers, bekend van oa Clash of the Coverbands en natuurlijk als Oerrock huisband).

Uiteraard is deze avond net zoals voorheen in Scooters gratis toegankelijk. Bovendien mogen bezoekers van de Scooters-avond erna gratis door naar de tweede editie van dansavond Alarm!

Alarm! dansen op toppers uit het alternatieve indiecircuit

Op zaterdag 29 februari vanaf 23 uur vindt de tweede editie plaats van Alarm! Ben je klaar met die standaard clubavonden en toe aan het tegenovergestelde? Of ben je niet zo van de hippe disco's, maar heb je toch zin in goed (dans)vermaak? ALARM! biedt een clubavond met alle toppers uit het alternatieve indiecircuit, denk aan bijvoorbeeld Beastie Boys, The Killers, Arctic Monkeys, Green Day.

Meer info: www.iduna.nl

Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 2 uur geleden
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 5 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 8 uur geleden
Afbeelding
Wat is er te doen tijdens Koningsdag in Drachten? Evenement 12 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 13:03
Afbeelding
Rein Albert Ferwerda op piano en orgel in de Doopsgezinde Kerk in Drachten Evenement 23 apr, 10:00