Afbeelding

Escape Room Drachten opent gloednieuwe, spannende kamer

Bedrijf in beeld

DRACHTEN - Zo snel mogelijk proberen te ontsnappen uit een spannende kamer vol moeilijke puzzels. Dat is in wezen wat je doet in een Escape Room. Escape Room Drachten heeft sinds kort drie kamers; Mystery Mansion, Prison Break en de nieuwe kamer The Lost Ones.

Escape Rooms worden steeds populairder. Een perfect uitje voor gezinnen, collega's of klasgenoten waar je met elkaar moet samenwerken en gebruik moet maken van elkaars krachten. Bij Escape Room Drachten zien ze hun Escape Room niet alleen maar als een leuk spelletje voor groepen, maar als een gehele ervaring. Dat begint al als je door de deur naar binnen stapt. De beleving begint al met binnenkomst, je hoort mysterieuze muziek, lampen flikkeren, je voelt gelijk spanning. Van de medewerkers krijg je een rustige, duidelijke uitleg, je betreedt één van de drie kamers en dan begint het spel.

Mystery Mansion
Deze Escape Room is het beste geschikt voor gezinnen en families. De kamer is spannend, maar niet te veel. Je hebt zestig minuten om te ontsnappen met een team van minimaal drie en maximaal zeven spelers. In de kamer speel je in een verhaal uit 1880. De Britse archeoloog William Cavendish bij een opgraving in Egypte een mysterieuze sleutel gevonden en onwetend van zijn krachten mee terug genomen naar zijn Victoriaanse landhuis. Met de sleutel heeft hij een poort geopend naar een parallelle wereld. Inmiddels staat niks minder dan onze toekomst op het spel. Als erfgenaam van William rust de zware taak op jouw schouders om de toekomst veilig te stellen. Deze taak zal zeker niet zonder gevaar zijn en de tijd tikt…

Prison Break
Een Room die net wat spannender is dan Mystery Mansion, maar net als Mystery Mansion heb je zestig minuten om te ontsnappen met een team van 3-7 spelers Je bent verdacht van het lekken van belangrijke staatsgeheimen aan Rusland en je wordt overgebracht naar de maximaal beveiligde gevangenis The Factory.  Er zijn meerdere pogingen gedaan om te ontsnappen uit deze hel, maar dit is maar één keer eerder gelukt. Sommige gevangenen kwamen om, anderen werden opnieuw opgepakt en sommige verdwenen spoorloos. Je hebt slechts 60 minuten de tijd om te ontsnappen voor de bewakers terug komen. Je lot ligt in je eigen handen. Lukt het jou om te ontsnappen uit The Factory?

NIEUW - The Lost Ones
De nieuwste Escape Room in Drachten is vanaf 11 januari 2020 te spelen. Deze ruimte is beschikbaar voor iets kleinere groepen, van twee tot zes spelers, maar ook hier heb je een uur om te ontsnappen. Diep verscholen in een donker bos staat een verwaarloosde blokhut. Acht jaar geleden woonde daar het gelukkige stel Edward en Rebecca Williams. Toen sloeg het noodlot toe. Rebecca overleed na een kort ziekbed, waarna Edward overspoelt door verdriet alleen achter bleef. Niet lang daarna verdween Edward spoorloos… De huidige beheerder probeert de grond met blokhut te verkopen maar het lukt niet vanwege de verhalen. De lokale bevolking vertelt dat het in en om de blokhut spookt en dat er regelmatig mensen verdwijnen. Vanwege zijn reputatie is de blokhut al jaren verlaten. Jullie worden door de beheerder ingehuurd om te onderzoeken of de verhalen kloppen. Bij aankomst blijkt al snel dat de geruchten waar zijn. Je wil terug maar iets houd je daar en zal je niet meer loslaten

Kom jij ook, samen met vrienden, familie, collega's of klasgenoten proberen te ontsnappen uit één van deze drie spannende kamers? Ga naar www.escaperoomdrachten.nl voor meer informatie en om te reserveren of bel met 06 23234989.

Afbeelding
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 1 uur geleden
Mirjam, Klaske en Tineke vertellen trots over de stappen die de praktijk heeft gezet.
Verloskundigenpraktijk Wolkom: "Voor elke ouder en iedere baby een kansrijke start" Gezondheid 1 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 13 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 15 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 18 uur geleden
Afbeelding
ALDI Drachten tijdelijk dicht voor verbouwing Verhalen uit de buurt 21 uur geleden
De zoontjes van Edson en Majelien op plek twee en drie.
Sportschool Idrissi met eerste plek naar huis Sport 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00