Rob Favier
Rob Favier Foto: Tobias Huizing

Welkom Dienst met Rob Favier (16-2-2020)

Cultuur

SURHUISTERVEEN - Op zondag 16 februari (10.00 uur) is er een Welkom Dienst in De Flambou, Groningerstraat 40 in Surhuisterveen. Spreker is Rob Favier en hij verzorgt met zijn band ook de muziek. Het thema is: 'We zitten allemaal in hetzelfde schuitje'.

Rob Favier is van jongs af aan opgegroeid met muziek. Hij trok op zijn achttiende al door Europa met een fulltime band. Hierna begon hij aan de studie Theologie die hij met succes afrondde. Zoals velen al ontdekt hebben, heeft hij een geheel eigen manier van voorgaan/optreden: een mengeling van prediking en liedjes die zeer herkenbaar zijn en waarbij het humoristische aspect niet zelden een rol speelt.

Favier komt op veel verschillende gelegenheden en zingt voor allerlei soorten mensen: van kleine bijeenkomsten tot grote congressen, van kerkdiensten tot politieke debatten. Ook gaf hij met zijn band een aantal concerten in India, waar hij o.a. optrad voor de allerarmsten.

Naast het schrijven van zijn eigen repertoire werkt Rob ook in opdracht. Verder verzorgt hij een maandelijkse column in het Friesch Dagblad en twee overdenkingen per week voor Groot Nieuws Radio. Ook heeft hij al vijf keer de Christelijke Oudejaarsconference verzorgd, waarvan een aantal is uitgezonden door tv-zender Family 7. De oudejaarsconference 2019 is wederom door hem geschreven en uitgevoerd. De kinderen van 4-12 jaar kunnen naar hun eigen kinderkerk en oppas.

Afbeelding
ALDI Drachten vanaf 15 april dicht voor verbouwing Verhalen uit de buurt 5 uur geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 7 uur geleden
Mirjam, Klaske en Tineke vertellen trots over de stappen die de praktijk heeft gezet.
Verloskundigenpraktijk Wolkom: "Voor elke ouder en iedere baby een kansrijke start" Gezondheid 7 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 19 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 21 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt gisteren
De zoontjes van Edson en Majelien op plek twee en drie.
Sportschool Idrissi met eerste plek naar huis Sport 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00