zondag 12 juli, 2020 13:50
Logo rondomvandaag.nl/drachten
Abba Tribute speelde in 2017 in Surhuisterveen bijna het dak van De Lantearne (foto: Harm Feitsma)
Afbeelding: Abba Tribute
Abba Tribute speelde in 2017 in Surhuisterveen bijna het dak van De Lantearne (foto: Harm Feitsma) Afbeelding: Abba Tribute

Tophits Abba wederom te beleven in Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Meezingen en dansen met live muziek van de wereldberoemde popgroep Abba, daarmee ging tijdens in 2017 het dak bijna van De Lantearne. "Om deze tophits opnieuw in Surhuisterveen te laten leven is Abba Tribute-bands nogmaals uitgenodigd voor Back to the 60's & 70's", kondigt voorzitter Joop Numan de muziekavond van zaterdag 14 maart 2020 aan.

"En natuurlijk komen vele andere hits uit de jaren zestig daarnaast nog ruimschoots aan bod", aldus Numan over Back to the 60's & 70's. "In de Kroanseal draait Jan Klazinga traditioneel avondvullend dansmuziek en we hebben deze keer een 'mystery guest' uitgenodigd die ook diverse hits uit het verleden laat horen; het wordt een avond boordevol muziek, dans en gezelligheid."

De nadruk ligt toch wel op de tophits van Abba die niet meer weg te denken zijn uit de geschiedenis van de popmuziek: terug in de tijd met onder meer Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo met Abba Tribute, de band de inmiddels bekend is in Surhuisterveen. Kaarten voor de voorverkoop zijn vanaf woensdag 19 februari verkrijgbaar bij Intertoys Numan aan De Kolk.

Datum: Zaterdag 14 maart 2020
Tijd: 21:00 uur
Locatie: De Lantearne, Surhuisterveen
Voorverkoop: vanaf woensdag 19 februari bij Intertoys Numan
Meer berichten