dinsdag 4 augustus, 2020 01:46
Logo rondomvandaag.nl/drachten
Foto: C. op de Hoek/It Fryske Gea

Winterwandeling door park huize Olterterp voor buitenkids

OLTERTERP -Papa's en mama's van echte buitenkids tussen de 6 en 12 jaar opgelet! Er staat een heerlijke winterwandeling op de planning! Tijdens deze wandeling vertelt onze enthousiast natuurgids over de natuur in de winter en leren ze spelenderwijs meer over dit seizoen.

Wanneer? Vrijdag 3 januari van 10.00-12.00 uur. Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00 uur) via www.itfryskegea.nl/volop-winterplezier-bij-it-fryske-gea of 0511 - 539618. Voor leden van It Fryske Gea is deze excursie gratis op vertoon van de ledenpas, niet leden betalen € 4,-.

Trek de regenlaarsjes en warme kleding maar aan, dan kunnen we onbezorgd genieten van de natuur. Wie weet ligt er zelfs wel een pak sneeuw en kunnen we een sneeuwballengevecht houden! Ligt er geen sneeuw? Geen probleem, want lekker stampen in de plassen is ook puur genieten. Daarnaast leren de kinderen hoe dieren in de vrieskou overleven en dat er vogels zijn die speciaal in Fryslân komen overwinteren.

Naast dat deze jeugdactiviteit heel erg leuk en leerzaam is valt er in Park Huize Olterterp veel te ontdekken! De frisse winterlucht is ook nog eens hartstikke gezond. Genoeg reden om mee te gaan.

Agenda:
Excursie: Volop winterplezier bij It Fryske Gea (6+)
Datum: Vrijdag 3 januari van 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Park Huize Olterterp
Kosten: deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis op vertoon van de ledenpas en niet-leden betalen € 4,- .
Opgave: uiterlijk een dag van tevoren tot 15.00 uur via www.itfryskegea.nl/volop-winterplezier-bij-it-fryske-gea of 0511 – 539618.

It Fryske Gea is de provinciale vereniging voor natuurbescherming in Fryslân. Zij heeft als doel bescherming, behoud en ontwikkeling van natuur, landschap en cultuurhistorisch erfgoed in Fryslân. De vereniging beheert momenteel meer dan zestig verschillende natuurgebieden - met een totale oppervlakte van ruim 20.000 hectare - verspreid over de hele provincie. In haar werk wordt de vereniging gesteund door circa 35.000 leden.

Bezoek voor meer informatie de website www.itfryskegea.nl

Meer berichten