Knutselen met natuurlijke materialen in Earnewâld | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Drachten en omstreken
zondag 20 september, 2020 08:33
Logo rondomvandaag.nl/drachten
Foto archief/It Fryske Gea
Foto archief/It Fryske Gea

Knutselen met natuurlijke materialen in Earnewâld

EARNEWALD– Heb jij een echt knutselkont thuis? Dan is deze jeugdactiviteit iets voor jullie! Kom natuur(lijk) knutselen in het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Alde Feanen op donderdag 2 januari van 11.00-12.30 uur. Hier kunnen de kinderen hun creativiteit laten uitbarsten in mooie kunstwerken. Er is genoeg te ontdekken. 

Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00 uur) via www.itfryskegea.nl/volop-winterplezier-bij-it-fryske-gea of 0511 - 53 96 18. Deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis op vertoon van de ledenpas, niet-leden betalen €4,- .

De materialen die we gebruiken komen direct uit de Alde Feanen. Daarvoor moeten we dus eerst de laarzen aandoen en op speurtocht! Pak alle mooie materialen op en neem ze mee voor je kunstwerk. Wat ga jij maken? Grijp je kans om de materialen om te toveren in een prachtige creatie. Bijvoorbeeld diertjes van kastanjes, schelpen, steentjes, blaadjes, takjes of andere mooie vondsten? Of misschien wel iets heel anders. Onze enthousiaste natuurgids heeft allerlei kunstwerkjes in gedachten, maar je mag natuurlijk altijd je eigen fantasie gebruiken om iets nog leukers te maken..

Agenda:
Excursie: Knutselen met natuurlijke materialen in Earnewâld (6+)
Datum: Donderdag 2 januari van 11.00- 12.30 uur
Locatie: Earnewâld (beginpunt wordt bekend gemaakt na aanmelding)
Kosten: deelname is voor leden van It Fryske Gea gratis op vertoon van de ledenpas en niet-leden betalen € 4,-.
Opgave: uiterlijk een dag van te voren (tot 15.00 uur) via www.itfryskegea.nl/volop-winterplezier-bij-it-fryske-gea of 0511-53 96 18

It Fryske Gea is de provinciale vereniging voor natuurbescherming in Fryslân. Zij heeft als doel bescherming, behoud en ontwikkeling van natuur, landschap en cultuurhistorisch erfgoed in Fryslân. De vereniging beheert momenteel meer dan zestig verschillende natuurgebieden - met een totale oppervlakte van ruim 20.000 hectare - verspreid over de hele provincie. In haar werk wordt de vereniging gesteund door circa 35.000 leden.

Bezoek voor meer informatie de website www.itfryskegea.nl

Meer berichten