dinsdag 4 augustus, 2020 01:21
Logo rondomvandaag.nl/drachten
Sharon Kips
Sharon Kips

Welkom Dienst (Surhuisterveen)

SURHUISTERVEEN - Op zondag 12 januari (aanvang 10.00 uur) is in De Flambou, Groningerstraat 40 te  Surhuisterveen een Welkom Dienst met als spreker Gilbert Thera. De muziek wordt verzorgd door Sharon Kips en band. Het thema is 'Verwachting'.

We komen regelmatig samen als kerk, maar welke verwachting leeft er wanneer we samenkomen in Jezus' naam? Het wordt een overdenking om te prikkelen en uit te dagen om te verwachten dat God in staat is om meer te doen dan wij bidden of beseffen!

Gilbert Thera is samen met een groep vrienden re:connect gestart, een kerk in Haarlem. Hij is daar de voorganger en verantwoordelijk voor de visie en de overdenkingen. Sharon Kips is er verantwoordelijk voor re:connectkids en Brave.

Sharon Kips is vocal coach en zangeres en regelmatig te zien op de televisie. In 2007 won ze de eerste editie van X-Factor. En in 2010 werd ze benaderd om mee te doen aan Popstars als Mystery Popstar Rood waar ze – dankzij het publiek – als derde mocht eindigen.

Sinds 2007 heeft ze vijf albums opgenomen: Tien, Love will bring you home, Amazing Grace, Groei Maar en Onvoorwaardelijk. Waarbij de eerste twee een hoog popgehalte hadden, heeft zij bij de laatste drie albums steeds meer gekozen voor het vertellen van een verhaal. Amazing Grace was Sharons eerste Gospel-album, Groei Maar, Sharons eerste Nederlandstalige album en Onvoorwaardelijk was een mix van beide: een Nederlandstalig Gospelalbum.

Momenteel treedt Sharon regelmatig op als gastsolist bij koren en orkesten. Daarnaast heeft ze in 2017 en 2018 meegewerkt aan de Matteus Passie en was ze in 2019 ook weer met Tango Extremo te zien zijn in verschillende theaters van Nederland met deze mooie hertaling van Jan Rot van de klassieke Matthäus Passion.

Meer berichten