Sharon Kips
Sharon Kips

Welkom Dienst (Surhuisterveen)

Algemeen

SURHUISTERVEEN - Op zondag 12 januari (aanvang 10.00 uur) is in De Flambou, Groningerstraat 40 te  Surhuisterveen een Welkom Dienst met als spreker Gilbert Thera. De muziek wordt verzorgd door Sharon Kips en band. Het thema is 'Verwachting'.

We komen regelmatig samen als kerk, maar welke verwachting leeft er wanneer we samenkomen in Jezus' naam? Het wordt een overdenking om te prikkelen en uit te dagen om te verwachten dat God in staat is om meer te doen dan wij bidden of beseffen!

Gilbert Thera is samen met een groep vrienden re:connect gestart, een kerk in Haarlem. Hij is daar de voorganger en verantwoordelijk voor de visie en de overdenkingen. Sharon Kips is er verantwoordelijk voor re:connectkids en Brave.

Sharon Kips is vocal coach en zangeres en regelmatig te zien op de televisie. In 2007 won ze de eerste editie van X-Factor. En in 2010 werd ze benaderd om mee te doen aan Popstars als Mystery Popstar Rood waar ze – dankzij het publiek – als derde mocht eindigen.

Sinds 2007 heeft ze vijf albums opgenomen: Tien, Love will bring you home, Amazing Grace, Groei Maar en Onvoorwaardelijk. Waarbij de eerste twee een hoog popgehalte hadden, heeft zij bij de laatste drie albums steeds meer gekozen voor het vertellen van een verhaal. Amazing Grace was Sharons eerste Gospel-album, Groei Maar, Sharons eerste Nederlandstalige album en Onvoorwaardelijk was een mix van beide: een Nederlandstalig Gospelalbum.

Momenteel treedt Sharon regelmatig op als gastsolist bij koren en orkesten. Daarnaast heeft ze in 2017 en 2018 meegewerkt aan de Matteus Passie en was ze in 2019 ook weer met Tango Extremo te zien zijn in verschillende theaters van Nederland met deze mooie hertaling van Jan Rot van de klassieke Matthäus Passion.

Afbeelding
ALDI Drachten vanaf 15 april dicht voor verbouwing Verhalen uit de buurt 41 minuten geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 2 uur geleden
Mirjam, Klaske en Tineke vertellen trots over de stappen die de praktijk heeft gezet.
Verloskundigenpraktijk Wolkom: "Voor elke ouder en iedere baby een kansrijke start" Gezondheid 2 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 14 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 16 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 19 uur geleden
De zoontjes van Edson en Majelien op plek twee en drie.
Sportschool Idrissi met eerste plek naar huis Sport 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00