Afbeelding

Nieuwe locatie tuincentrum It Kampke

Bedrijf in beeld

SURHUISTERVEEN - In maart van dit jaar zijn Abele en Wil verhuisd met hun bedrijf naar de Blauwhuisterweg 38 in Surhuisterveen. Aan de rand van het dorp hebben ze nu hun tuincentrum weer op hun eigen unieke wijze weten neer te zetten!

Wat het nu extra bijzonder maakt is een soort van ''drive-in". Je komt het tuincentrum oprijden en links en rechts krijg je meteen een mooie aanblik van de seizoensproducten. Er is altijd een mooi assortiment aan vaste tuinplanten, heesters en bomen, o.a. dakplatanen, leilinden, fruitbomen, dwergconiferen, etc. Wat u niet aantreft op het terrein is eventueel te bestellen, meestal lukt het om dezelfde week uw bestelling te leveren!

Er is gezorgd voor ruime parkeergelegenheid achter het tuincentrum, en u kunt met gemak veilig keren op de rotonde, die daar speciaal voor aangelegd is. In het voorjaar heeft It Kampke de kas en het erf vol met eenjarige bloeiers, en heeft u een enorme keus in hangers met o.a. geraniums petunia's etc. Service en klantvriendelijkheid staan bij It Kampke hoog in het vaandel, dus wilt u zelf geen geknoei met het oppotten, breng dan uw bakken hier en laat ze ter plekke vullen!

Afgelopen voorjaar is gebleken dat er behoefte is aan een tuincentrum in Surhuisterveen. Van dinsdag tot en met zaterdag is Wil als verkoopster actief en bemoeit zich met de aankleding van het tuincentrum en verzorgt de producten. Abele is van maandag tot en met vrijdag als hovenier in de regio actief, maar heeft u een gerichte vraag aan hem kom dan op een zaterdag dan staat hij u graag te woord, en kan misschien gericht plant-advies geven.

December is de maand om een mooie kerstboom in huis te halen, hiervoor kunt u natuurlijk ook bij het It Kampke terecht. We hebben diverse soorten kerstbomen in verschillende maten geleverd in pot, waaronder de naaldvaste Nordmann van superkwaliteit.

Tuincentrum It Kampke

Blauwhuisterweg 38

9231 AD Surhuisterveen

Tel. WIL     0643017341

Tel. ABELE 0650895007

Afbeelding
ALDI Drachten tijdelijk dicht voor verbouwing Verhalen uit de buurt 44 minuten geleden
De zoontjes van Edson en Majelien op plek twee en drie.
Sportschool Idrissi met eerste plek naar huis Sport 4 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 16 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 18 uur geleden
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen gisteren
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00