vrijdag 10 juli, 2020 11:33
Logo rondomvandaag.nl/drachten

Kerstvoorstelling 'De Koning van Zijn Troon' in De Lawei Drachten

DRACHTEN - Theatervoorstelling 'De Koning van Zijn Troon' wil mensen met elkaar verbinden. Op zondag 22 december zal er een unieke kerstvoorstelling zijn voor het hele gezin (vanaf 6 jaar).

Kerst is lekker eten aan een mooi gedekte tafel. Dat is precies wat de koningin van plan is. Maar de prinses denkt daar heel anders over ... Waarom moet je kerst eigenlijk vieren? De bedienden en de koningin doen hun best om het uit te leggen, maar of dat lukt? En waar is toch de koning? Die zit hoog op zijn troon. Of er gezellig gegeten wordt? In ieder geval wordt er wel gezongen en iedereen zingt mee. Wil jij weten hoe dit bijzondere kerstdiner gaat aflopen? En wil je meemaken hoe het is om op een koninklijke manier kerst te vieren? Kijk dan voor meer informatie en de kaartverkoop op: www.dekoningvanzijntroon.nl.

Deze familievoorstelling is een initiatief van de Vrije Baptistengemeente Bethel met als doel om mensen met elkaar te verbinden. Lijkt het je leuk om te komen? Kijk dan eens om je heen en bedenk wie je mee zou kunnen nemen. Iemand die zich eenzaam voelt? Een gezin wat niet de financiële middelen heeft? Ga de uitdaging aan en zoek de verbinding. Samen kunnen we een geweldige kerst hebben.

Informatie

Datum: zondag 22 december

Tijd: om 14.00 uur, 16.15 uur en 19.30 uur

Locatie: In de grote zaal van schouwburg De Lawei te Drachten

Prijs: € 5,00 per persoon.

Bestel je kaarten op tijd want de verwachting is dat alle voorstellingen uitverkocht zullen zijn.

Meer berichten