zondag 12 juli, 2020 13:38
Logo rondomvandaag.nl/drachten

Kerstcircus keert terug in Drachten

DRACHTEN - Na het grote succes van vorig jaar komt er ook dit jaar weer een kerstcircus in Drachten. Organisator David Bossle van het gelijknamige Circus Bossle wil met zijn kerstcircus in Drachten een jaarlijks terugkerende traditie opbouwen.

Het kerstcircus komt dit jaar met een volledig vernieuwd programma terug naar Drachten. Wederom zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Onder andere paarden en pony's laten een uitgebreid scala aan dressuurkunsten zien in de met zaagsel gevulde piste. De acrobaten zorgen voor bloedstollende momenten hoog in de lucht aan de trapeze. Natuurlijk ontbreken ook de clowns niet in de anderhalf uur durende show. De ultramoderne lichtinstallatie, prachtig versierde kerstbomen en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

Vanaf vrijdag 20 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 zijn er dagelijks voorstellingen in het heerlijk verwarmde tentencomplex op het Kiryat Onoplein. Meer informatie op de Facebookpagina van het circus: www.facebook.com/kerstcircusdrachten.

Meer berichten