woensdag 8 juli, 2020 16:04
Logo rondomvandaag.nl/drachten

Kerstengelen gezocht!

HEERENVEEN - Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; De vrijwilligers van Rocking Up X-mas zijn op zoek naar kerstengelen!

Rocking Up X-mas

Rocking Up X-mas is een landelijke actie. Een actie die ervoor zorgt dat mensen, die een moeilijk jaar achter de rug hebben en veelal moeten leven van de voedselbank, met kerst worden verrast met een mooi kerstpakket. De inhoud van dit pakket bestaat uit allerlei ingrediënten voor een heerlijk kerstdiner (compleet met recept van een top kok) en lekkere extraatjes.

Heerenveen

Dit jaar doet locatie Heerenveen voor het eerst mee. Het doel is om 50 gezinnen te verrassen met een fantastisch pakket. Het zou nog mooier zijn om niet alleen een pakket te geven, maar deze gezinnen ook te kunnen verrassen met een extraatje en/of leuk uitje in de kerstvakantie.

Jouw donatie helpt!

Wij willen jullie vragen om een bijdrage te leveren aan deze pakketten. Dit kan in de vorm van producten en/of vrijkaartjes te sponsoren, maar ook door je aan te melden als vrijwilliger om te helpen inpakken en/of het langs brengen van de pakketten. Daarnaast zijn donaties van groot belang. Elke locatie zorgt voor € 2500,00 aan sponsorgeld om deze actie tot een groot succes te maken. Het zou geweldig zijn als veel mensen deze actie steunen in welke vorm dan ook.

Een groep studenten van het Friesland College helpt enthousiast mee om deze actie bekent te maken in Heerenveen. Ze hebben leuke acties bedacht om geld in te zamelen en sponsoren te benaderen.

Meer informatie 

Deze actie komt tot stand door de inzet van vele vrijwilligers met als grootste doel: mensen die het nodig hebben verrassen met een mooi pakket voor de kerstdagen. 

Geluk is mooier als je het deelt! Help je mee? Meer informatie over deze landelijke actie is te vinden op rockingupxmas.nl

Meer berichten