Afbeelding

Golden Wokpaleis Opeinde bestaat 14 jaar!

Algemeen

'Gezellig' , 'knus' & 'gemoedelijk', de meest gebruikte woorden door gasten over Golden Wokpaleis in Opeinde. Het restaurant bestaat dit jaar 14 jaar en is een begrip in Friesland.

Toch worden nog dagelijks nieuwe gasten ontvangen die nog nooit in Golden Wokpaleis zijn geweest. 'Wij hebben gehoord dat jullie heel goed zijn' is vaak het antwoord.

Bij Golden Wokpaleis Opeinde geniet je van het all-in arrangement. U kunt 2,5 uur onbeperkt eten en drinken (incl. frisdrank, verse sap, tapbier, speciaal bier, diverse soorten wijnen, koffie, thee & verse muntthee).

U kunt beginnen met een heerlijk kopje soep met brood (bijvoorbeeld met onze huisgemaakte kruidenboter). Onze koude buffet bestaat uit vele gerookte vissoorten, diverse salades en dagverse sushi.

Als hoofdgerecht kunt u genieten van het live cooking concept waarbij verse ingrediënten ter plekke voor u wordt bereidt. Zo heeft u keuze uit 20 verschillende soorten vlees, vis en groente voor de bakplaat en ook 20 soorten voor het wokken. Het warme buffet bestaat o.a. uit specialiteiten van de Chef en ook een buffet voor de kleine gasten (patat, kipnuggets, poffertjes etc.).

En als afsluiter kunt u genieten van de brede keus aan dessert, fruit, ijs, softijs en natuurlijk de chocoladefontein met een heerlijk bakje koffie of een kopje thee.

Wij staan bekend om onze brede keus. Er zijn gasten die wekelijks een bezoek brengen aan Golden Wokpaleis: 'De keuze is groot en ik kan tijdens elk bezoek mijn eigen menu samenstellen. Ik hoef niet naar een ander restaurant, want wat goed is hoeft niet veranderd te worden.', aldus een vaste gast.

Ons restaurant is geschikt voor het ontvangen van grote groepen. Reserveren is gewenst. www.goldenwokpaleisopeinde.nl

Kommisjewei 123 9218 PE Opeinde Tel 0512-370909

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Rein Albert Ferwerda op piano en orgel in de Doopsgezinde Kerk in Drachten Evenement 16 minuten geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 2 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Orgelconcert Eeuwe Zijlstra in Grote Kerk Drachten Evenement 22 uur geleden
Afbeelding
Geen punten voor ONT in Ryptsjerk Sport gisteren
Afbeelding
Weekend van het verdedigingserfgoed Educatie 21 apr, 18:00
Foto: Foppe de Haan
Foppe de Haan over de Friese sportcultuur Sport 21 apr, 12:00
Afbeelding
In het wild uitgestorven hertensoort geboren in AquaZoo Leeuwarden Natuur 20 apr, 18:00