zondag 23 februari, 2020 06:09
Logo rondomvandaag.nl/drachten

Open sessie Hersenz in Drachten

Voor een effectieve behandeling van mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) biedt De Noorderbrug het behandelprogramma Hersenz. Dit programma zet mensen met NAH weer in hun kracht. Wilt u kennis maken met Hersenz? Kom dan naar de open sessie op donderdag 28 november in Drachten.

Wanneer iemand is getroffen door hersenletsel verandert er veel in het leven. Toch is het in veel gevallen mogelijk om na het hersenletsel nog grote stappen vooruit maken. Samen met de cliënt kunnen de specialisten van De Noorderbrug hiervoor een doelgericht plan maken.

Wat is Hersenz?
Na ziekenhuisopname en revalidatie is het voor mensen met hersenletsel een grote uitdaging om de draad van hun leven weer op te pakken. Eenmaal thuis worden de gevolgen van het hersenletsel pas goed merkbaar. Mensen moeten ermee om zien te gaan dat hun leven ingrijpend is veranderd. Voor die mensen biedt Hersenz uitkomst. Hersenz biedt mensen een vervolgbehandeling, gericht op het leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel en het realiseren van een nieuw perspectief. Hersenz richt zich ook op de naasten, onder meer via behandeling thuis. Het programma bestaat uit de modulen: denken en doen, emoties en gedrag, energie, beweging, communicatie en thuis. De multidisciplinaire aanpak van Hersenz is uniek en werkt!

Kom naar een open sessie!
Wilt u het behandelprogramma Hersenz eens komen ervaren? En deelnemers ontmoeten die ervaring hebben met het programma? Dan kan. We organiseren een open sessie in Drachten. De open sessie is bedoeld voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, hun familie, verwijzers en overige geïnteresseerden.

Wanneer: donderdag 28 november
Hoe laat: 15:30-17:30 uur
Waar: Activiteitencentrum het Kompas, Zool 60 in Drachten
Aanmelden:  U kunt zich tot uiterlijk 25 november aanmelden voor een open sessie via de website: https://www.noorderbrug.nl/opensessies of via het team Klant en Advies van De Noorderbrug via 050 - 597 38 20 of via e-mail: klantenadvies@noorderbrug.nl.
Meer berichten