zaterdag 30 mei, 2020 09:19
Logo rondomvandaag.nl/drachten

Swingen met singles en elpee's bij Back to the 60's & 70's

SURHUISTERVEEN – Even gezellig een avondje uit met muziek die gedraaid wordt vanaf de aloude pick-up voor singles en elpee's en lekker swingen op de dansvloer. Dat is wat het gros van de vaste bezoekers van Back to the 60's & 70's wil. Dat recept krijgen ze dan ook weer toegediend tijdens de dertigste editie van het muziek- en dansfestival in zalencentrum De Lantearne.

"We kiezen er bewust voor om tijdens dit lustrum niet te kiezen voor een muziekband of andere invulling van feestelijkheden", vertelt voorzitter Joop Numan die weet dat luisteren naar en dansen op muziek uit het verleden voor zowel jong als oud publiek fantastisch is. "Gewoon lekker uit je dak gaan op de dansvloer of luisteren en kletsen aan de sta-tafel, dat is wat ons publiek wil."

De kaartverkoop voor het evenement op zaterdag 2 november is inmiddels van start gegaan. Om de saamhorigheid te bevorderen is er dit jaar een speciaal groepsarrangement. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Intertoys Surhuisterveen. De muziek draait vanaf 21:00 uur waarna in twee zalen weer volop kan worden genoten van heerlijke gevarieerd programma met dans- en luistermuziek.

Voor de agenda

Back to the 60's & 70's
Zaterdag 2 november 2019
Zalencentrum De Lantearne
Jan Binneslaan 49 Surhuisterveen
 

Meer berichten