Afbeelding
Foto: Simon van der Woude

BPG Van der Meulen: De one-stop-shop voor al uw bouwprojecten

Zakelijk

NIJ BEETS – Bent u van plan uw eigen droomhuis te realiseren? Of bent u voor één van uw opdrachtgevers gevraagd een geheel project af te leveren? Al sinds 1977 weten aannemers, zzp-ers, loonbedrijven en ook particuliere bouwers BPG Van der Meulen in Nij Beets te vinden voor ruwbouwmaterialen, afbouwmaterialen, machines, gereedschap en alle andere bouwbenodigdheden.

Bouwpartner Groep (BPG) is een formule voor professionals in de bouw. U koopt er bouwmaterialen en gereedschappen van hoge kwaliteit. Als groothandel in hout en bouwmaterialen heeft BPG Van der Meulen een zeer compleet assortiment en zeer grote voorraden. Heeft u kwalitatief hoogwaardige dakpannen, nokvorsten, gevelstenen, bakstenen of golfplaten nodig? Dat is nooit een probleem, hoe groot de hoeveelheid die u wilt hebben ook is. U vindt alles in diverse kleuren en materialen: kom naar de showroom.

Of bent u op zoek naar hout- en plaatmateriaal? Dat treft: BPG Van der Meulen heeft vuren- , lariks- , Douglas- en tuinhout voor u op voorraad. Vurenhout wordt zelfs rechtstreeks uit Zweden geïmporteerd. De opslagruimte bedraagt 20.000 m2, waarvan 6000 m2 overdekt. Hierin vindt u onder andere underlayment, spano, multiplex, bouwhout en nog veel meer.  Natuurlijk bent u ook van harte welkom als u materialen voor gevelbekleding en dakranden nodig hebt. Maar ook deuren, kozijnen, tuimelvensters en isolatiemateriaal.

Alles zeer ruim voorradig
Een bouwproject is zoveel meer dan alleen het pand. Daarom vindt u bij BPG Van der Meulen ook alles voor de buitenboel. Straattegels, betonklinkers, opsluitbanden en sierbestrating is ook altijd voorradig, net als zand en grind. U bent van harte welkom in de showroom en in de bouwshop. In de bouwshop vindt u een uitgebreide hoeveelheid handgereedschap en elektrisch gereedschap, maar ook bevestigingsmiddelen als schroeven, spijkers, tegellijmen, pasta's, pvc-buizen, hulpstukken, kitten en een ruim assortiment installatiemateriaal.

Lange geschiedenis
Precies 42 jaar geleden richtte Kor van der Meulen  Handelsonderneming Van der Meulen op. Tot die tijd was Van der Meulen een bouwbedrijf, al sinds 1920. In 2002 sloot de bouwmaterialenhandel zich aan bij het collectief 4Plus en sinds 2011 is het bedrijf aangesloten bij de verkoopformule van de BPG-groep. Deze Bouwpartner Groep koopt bouwmaterialen gezamenlijk in, waardoor er tegen concurrerende prijzen topproducten geleverd kunnen worden. Naast A-merken in verschillende productgroepen heeft BPG ook veel eigen merk producten.

Snelle levering
Wilt u vlug uw producten op locatie hebben? Dat kan! De transportservice van BPG Van der Meulen is supersnel. Vandaag besteld, is meestal morgen geleverd. Wilt u liever alles zelf meenemen? Dat kan natuurlijk ook, met eventueel gratis gebruik van aanhangwagens.

Afbeelding
Afbeelding
Beeld ter illustratie
Omwonenden Noordwolde-Zuid Spannen Rechtszaak aan Tegen Lelieteler Agrarisch nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 17 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Aankondiging Open Avond donderdag 25 april Golfpark De Hildenberg 2024 Sport 19 apr, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 19 apr, 08:00
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00
Harry Dekker, Esther Verhagen en Perry de Neef nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème verkrijgbaar in de gemeente Ooststellingwerf Gezondheid 18 apr, 16:00