Afbeelding

Herontdek je stijl tijdens de stijldag van Vellinga Optiek

Algemeen

LEEUWARDEN - Op 18 en 19 oktober kun je bij Vellinga Optiek terecht voor stijl- en kleuradvies van een nieuwe bril.  Iedereen is van harte welkom om meer te weten te komen welke stijl bij jou als persoon en de vorm van jouw hoofd past. 

De stijldag wordt mede mogelijk gemaakt door monuurmerken Blackfin en Bloomdale Eyewear. De collectie van Blackfin bestaat voor het grootste gedeelte uit titanium en beta-titanium. Deze materialen zijn sterk, ultra licht en hypoallergeen. De kleurcombinaties en lasergravures maken de collectie van Blackfin uniek. Bloomdale Eyewear is een trendy optieklabel van Nederlandse bodem. Ze staan voor originele en unieke ontwerpen, met fijne details en smaakvolle kleuren. 

Voor stijladvies kun je tijdens de stijldagen van 18 en 19 oktober gewoon binnenlopen bij Vellinga Optiek, ze zitten aan de Naauw 13, 8911 HW Leeuwarden. De kleuradviezen zijn op afspraak. Neem daarvoor contact op met de winkel. Dat kan door te bellen naar 058-2162124. 

Vellinga Optiek is al sinds 1996 een begrip in de wereld van opticiens en optometrie. Het team heeft alle kennis in huis om elke klant te helpen. Je kunt bij ze terecht voor een oogmeting, het aanmeten van bril of lenzen en voor deskundig optometrisch advies. Voor meer informatie over Vellinga Optiek, klik hier

Afbeelding
Provincie investeert bijna 300.000 euro in 80 jaar vrijheid Algemeen 58 minuten geleden
Afbeelding
Stichting Maatschappelijk Gamen brengt gamende jongeren met 'Koning Van' dichterbij de maatschappij Evenement 2 uur geleden
Beeld ter illustratie
Omwonenden Noordwolde-Zuid Spannen Rechtszaak aan Tegen Lelieteler Agrarisch nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 20 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 19 apr, 12:00
Afbeelding
Aankondiging Open Avond donderdag 25 april Golfpark De Hildenberg 2024 Sport 19 apr, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 19 apr, 08:00