Afbeelding
Stefan Ruijgrok Fotografie

Vince! Voor elke bruidegom én zakenman kostuum en schoenen

Algemeen

Maatwerk voor de bruidegom, maatwerk voor elke man die een zakelijk pak wil, met bijpassende accessoires van manchetknopen tot hippe moderne mannenschoenen:
Vincent Zanen van Vince! Bruidegom en Zakelijke Mannenmode biedt het allemaal. Met die persoonlijke aandacht die hij zelf ook altijd graag wil, zodat je als zijn klant ook precies krijgt wat je wilt en wat bij jou past.

"Op 1 februari ben ik met Vince! Bruidegom en Zakelijke Mannenmode gestart op het Trouwplein in Sonnega en het gaat nu zo mooi dat ik het heb aangedurfd om per 1 september mijn vorige baan op te zeggen om mij volledig op mijn modezaak te richten." De belangstelling is goed sinds zijn overname van het bedrijf en Vincent ziet volop mogelijkheden om zijn assortiment uit te breiden. "Ik ga met een schoenenlijn beginnen, wat betekent dat ik nu echt mannen van top tot teen kan aankleden."

Ook 's avonds en op zaterdag
Vincent heeft gemerkt dat het beschikbaar zijn op avond en op zaterdag goed werkt. Veel zakenmensen en aanstaande bruidegommen schikt het uitstekend om op die momenten te komen kijken en passen. "Ik moet er wel bij zeggen dat je – vanwege het maatwerk – niet moet verwachten dat je jouw pak meteen de volgende dag al kunt ophalen." Zijn winkel heeft geen standaard openingstijden, is puur op afspraak geopend om persoonlijke aandacht te garanderen.

Elke aanstaande bruidegom of zakenman met een aanstaande belangrijke bijeenkomst, kan het beste minimaal tien weken vooraf langskomen voor kleding passen en het meten van de exacte lichaamsmaten. Ook moeten sommige stoffen speciaal worden besteld en dat kan ook zomaar een paar weken in beslag nemen. Maar iedereen, van 'extra small' tot 'extra large', slaagt bij Vincent, dat is zeker.

Geen moment getwijfeld
Vincent was toe aan deze stap. "Ik ben 45 en heb jarenlang in een andere branche gewerkt. Toen dit op mijn pad kwam heb ik geen moment getwijfeld. Dit is wat ik wil en wat bij me past: mensen op een informele en gezellige manier helpen aan iets waar ze ontzettend blij van worden. Als iemand helemaal gelukkig en stralend de winkel weer uitgaat, is mijn dag ook helemaal goed."

Het frappante: de modezaak kwam op zijn pad toen hij zelf ging trouwen. De vorige eigenaresse zei: 'Je bent mijn laatste klant want ik hou er mee op'. Zij heeft hem de kneepjes van het maatwerkvak geleerd. En… op 21 juni trouwde hij met zijn Annet. Nu past hij helemaal bij het Trouwplein van Sonnega, met Bruidshoeve Charlotte en Beauty- en Nagelstudio Charlyn. 

Check vooral ook zijn website op www.vincesonnega.nl. Daar vind je zijn mailadres voor het maken van een afspraak. Bellen of appen mag ook, naar 06-54346344.

Harry Dekker (Staatsbosbeheer), Esther Verhagen (gemeente Ooststellingwerf) en Perry de Neef (Sundo) nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème in Ooststellingwerf Gezondheid 54 minuten geleden
Afbeelding
Gemeentehuis Weststellingwerf kleurt blauw vanwege jubileum Canadian Royal Airforce Politiek 3 uur geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 5 uur geleden
Rieneke van Tongeren
Rieneke van Jongeren vertelt over haar boek: ´Mahmoud & Mahmoud´ Evenement 7 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 19 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 21 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt gisteren
Afbeelding
Tweede Paasdag: Miniatuur & Modelbouwspektakel Steenwijk Evenement 28 mrt, 08:00