woensdag 8 april, 2020 03:38
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven
Foto: CNV

Inloopavond CNV Vakmensen

Een vakbond die dichtbij ieder (vak)mens wil staan. Daarom zijn wij sinds 2020 in iedere (arbeidsmarkt)regio van Nederland aanwezig en dus nog dichterbij jou! In het noorden van Nederland met een vestiging in Drachten (Morra 2, Drachten) en in Groningen (Eemsgolaan 17, Groningen).

CNV Vakmensen staat voor ontwikkeling en samenwerking met als doel een mooier Nederland en een rechtvaardiger samenleving. Samen bereiken we dat de overheid en werkgevers gaan “leveren” als het gaat om inkomen en zekerheid. En juist het gezamenlijke maakt ons sterk en typeert de kracht van de vakbond zo goed. CNV Vakmensen onderscheidt zich daarin door altijd eerst de dialoog met leden, werkgevers en overheden aan te gaan. Wij zijn er niet alleen voor mensen in vaste dienstverbanden. Ook vakmensen met tijdelijke en uitzendcontracten moeten kunnen profiteren van zekerheid. Wij gaan dus graag met jou in gesprek en willen luisteren naar de knelpunten die er leven. Wij organiseren de komende tijd verschillende bijeenkomsten.

Op 1 april (onder voorbehoud) en 13 mei 2020 a.s. organiseert CNV Vakmensen een inloopavond voor jou, lid of geen lid van CNV Vakmensen. Loop binnen in ons nieuwe kantoor in Drachten met alle vragen die je hebt over uw werk, uitkering of inkomen. Of je nou uitzendkracht of vaste kracht bent, een arbeidsovereenkomst, loonstrook of transitievergoeding wilt laten checken. Voor alle soorten advies ben je welkom.

Waar? Morra 2 te Drachten (ingang Noord)
Wanneer? 1 april tussen 19.30-21.00 uur en 13 mei tussen 19.30 -21.00 uur
Wat? Advies over elke vraag die met werk of inkomen te maken heeft, of nieuwsgierigheid naar waar wij als vakbond zitten en mee bezig zijn!
Wie? Iedereen, jong en oud, die vragen heeft over (geen) werk, uitkering of inkomen.

Daarnaast is er op ons kantoor te Drachten op 7 april a.s. om 19.30 uur nog een Open Coffee met als thema de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Verplichte opgave kan via RegioNoordActief@cnvvakmensen.nl.

Je bent van harte welkom, de koffie staat voor je klaar!

Meer berichten