Afbeelding
megastoffering.nl

Nieuwe bootkussens nodig? Megastoffering!

Zakelijk

SNEEK - Het vaarseizoen is begonnen en dat betekent een zomer lang plezier op het water. Natuurlijk is het wel prettig om goed voor de dag te komen met uw boot. Daarom alleen al is het een goed idee alle bootkussens te laten maken door Megastoffering in Sneek.

Gregor Harutyunyan en zijn echtgenote begonnen zo'n 2 ½ jaar geleden met het professionele en ambachtelijke stofferingsbedrijf in Sneek. U kunt er terecht voor de stoffering van onder andere bootkussens, autostoelen, tuinmeubels en meubilair voor binnen. Of u nu uw favoriete fauteuil een andere look wilt geven of dat u vindt dat het hoog tijd is compleet nieuwe kussens te laten maken voor uw sloep: u bent aan het juiste adres bij Megastoffering. We hebben hier namelijk te maken met perfectionistische vakmannen die het werkelijk leuk vinden de klant blij te maken. En zo hoort het ook.

Megastoffering gaat nooit over één nacht ijs. Als het bijvoorbeeld gaat om nieuwe bootkussens, dan komt er eerst altijd iemand langs om de situatie te bekijken. Als er een keuze is gemaakt voor het type schuimrubber en dit in de juiste maten is gesneden, wordt er eerst gepast voordat de naaimachine er aan te pas komt.

 Bent u op zoek naar een brandwerende stof, een vuilafstotende stof, een stof die bestand is tegen zonlicht? Megastoffering maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen en u kunt rekenen op een goed en eerlijk advies over de stof die het best aansluit bij uw wensen. U kunt kiezen uit vele stoffen en kunstleer voor binnen en buiten.

Voor meer informatie, zie: www.megastoffering.nl. Bellen kan ook: 06-1481 6588.

Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 17 uur geleden
Afbeelding
Het kiezen van de juiste auto- of motorverzekering Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 23 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00
Afbeelding
Friso Sneek treft runner up Draisma Dynamo in halve finale Sport 18 apr, 09:06
Afbeelding
Ontdek Kinderdans bij Kunstencentrum Atrium! Cultuur 17 apr, 10:48
Afbeelding
Visles op OBS de Oudvaart Sneek Algemeen 15 apr, 08:48
Afbeelding
Aantal Friese woningen met zonnepanelen in 2,5 jaar tijd toegenomen met 81,2% Duurzaamheid 12 apr, 08:00