Afbeelding
Foto: Sanoma Media Netherlands

De Libelle Zomerweek viert een tropisch feest!

Cultuur

ALMERE - Het is bijna zover! Vanaf 23 mei gaat hét feest voor vriendinnen van start: de Libelle Zomerweek. Libelle bestaat 85 jaar en dat vieren we deze hele week groots op het Almeerderstrand. We trappen af met een spectaculaire opening door Libelle's nieuwe columniste Erica Terpstra. De swingende comeback van de groep Luv' brengt iedereen meteen in feeststemming.

Tropical party
Van donderdag 23 t/m woensdag 29 mei viert Libelle het kleurrijkste feest van het jaar want dan verandert het strand in Almere in een swingende Tropical Party! In het grote Libelle Theater zijn de hele week door fantastische optredens van onder anderen Nick & Simon, Anita Meyer en Edsilia Rombley, zijn bekende politici als Wopke Hoekstra, Lodewijk Asscher en Ingrid van Engelshoven te gast bij het Libelle Nieuwscafé en er zijn dagelijks trendy modeshows. Ook kan er de hele week bij meer dan 400 vrolijke tenten en winkeltjes gezellig geshopt en geworkshopt worden.

Libelle 85 jaar
Libelle heeft dit jaar nóg een reden voor een feestje. Het tijdschrift bestaat dit jaar 85 jaar en daarom wordt deze Zomerweek mooier, vrolijker en specialer dan ooit. We beginnen met een spetterende opening op donderdag 23 mei. Volgens de Grote Libelle Jubileum Enquête is Erica Terpstra niet alleen de meest inspirerende vrouw van ons land maar ook Libelle's nieuwe columniste. Samen met hoofdredacteur Hilmar Mulder zal Erica de Zomerweek openen. We knallen de week daarna swingend in met de vertrouwde meezingers van de nieuwe formatie van Luv'.

Kijk voor meer informatie op libellezomerweek.nl.

Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 16 uur geleden
En film af Nikolaj Arcel
Filmhuis Sneek toont The Promised Land met in de hoofdrol Mads Mikkelsen. Cultuur 23 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
Kleding inzamelingsactie G.V. De Stanfries 4 april in IJlst/Oosthem Sport 27 mrt, 15:27
Afbeelding
Inwoners centraal in gastvrij Súdwest-Fryslân Politiek 27 mrt, 15:25
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00
Afbeelding
VC Sneek H1 wint voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Vocasa H2 Sport 26 mrt, 15:00