Afbeelding

Goed advies en goede service in Joure, Bolsward en Franeker

Algemeen

Moniek Boland (29) is de nieuwe eigenaresse van Telecombinatie-winkels in Joure, Bolsward en Franeker. Zij gelooft erin dat echte winkels het ondanks/dankzij internet nog wel degelijk een reden tot bestaan hebben. "Echte winkels geven service, denken met je mee zodat je datgene aanschaft wat echt bij jou past, en kunnen nog reparaties uitvoeren."

Als winkelmedewerker moet je goed geschoold zijn en weten waar je het over hebt. Ook dat is belangrijk in de 'strijd om overleven', om een boterham te verdienen aan een telecomwinkel. Dat overleven doet ze door middel van de service en de uitstekende vakkennis van het personeel. Mensen worden echt goed geholpen en komen daardoor terug.

Van mobiel tot smart home
Want de wereld waarin Telecombinatie actief is, is nogal complex. Het gaat om 'mobiel, energie, smart home, internet, tv, bellen, service, reparatie en verzekering'. Dat is nogal complex voor iemand die daar geen tot weinig verstand van heeft. "Uiteraard scheelt het ook dat wij in Joure, Bolsward en Franeker de enige winkel zijn met dit assortiment, maar toch. De concurrentie met internet is groot."

Gekwalificeerd personeel aangenomen
"Telecombinatie bood mij een unieke kans, waardoor ik de drie winkels heb overgenomen. Ik heb gekwalificeerd personeel erbij gezocht, want goed personeel hebben is ontzettend belangrijk."

"Om een voorbeeld te noemen: Samsung heeft wel dertig verschillende modellen. Zoek jij als leek dan maar eens op internet die telefoon uit die het beste bij jou past. Samsung is uiteraard nog niet eens het enige merk op de markt. Vind de weg maar eens in die hoeveelheid aan mogelijkheden. Wij helpen daar graag bij."

Afbeelding
Vereniging Ondernemend Sneek en Súdwest-Fryslân verwelkomen bezoekers met open armen Verhalen uit de buurt 2 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 7 uur geleden
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 24 apr, 09:03
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 23 apr, 09:01
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Recreatie & Ontspanning 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00
Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 19 apr, 14:00