Afbeelding

Open huis SwingInn Dance & Events

Algemeen

SNEEK - Combineer sport en gezelligheid en geniet elke week van een avondje uit. Kom met partner of alleen of samen met vrienden. Doe nieuwe sociale contacten op, investeer in uw relatie en werk ondertussen aan de conditie en hersenactiviteit. Hoe? 

Ga dansen!

Keuze uit diverse dansstijlen zoals Rock & Roll '50 style, Solo Dancemix, Salsa, Argentijnse Tango of Stijldansen, het kan allemaal. Is dat Oubollig? Echt niet. Er wordt bij SwingInn Dance & Events te Sneek gedanst op moderne muziek, hits van deze tijd.

Nog niet overtuigt?  

Stap over die drempel, de deur staat open vanaf 18.45 uur! De nieuwe beginnerslessen Stijldansen Ballroom en Latijns Amerikaans starten om 19.00 uur. Locatie wijkcentrum de Spil, Molenkrite 169 te Sneek!

Deze lessen kun je natuurlijk volgen voor de gezelligheid, elke week met partner of vrienden een avondje uit. Maar ook ter voorbereiding van je huwelijksdans of om goed voor de dag te komen op het Kerst Gala of ander feest.

Maar wat u ook beweegt, één ding is zeker: wie eenmaal geproefd heeft aan dansen beleeft daar veel plezier in. Meer weten? Kijk dan op de website: swinginn-drachten.nl  locatie Sneek of bel 0512-520779. Doen hoor!

Al  eerder met ons kennis maken? Bezoek dan de FrUITmarkt op zaterdag 14 september a.s. waar wij staan met een stand ter promotie van onze dansschool te Sneek!  

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Het kiezen van de juiste auto- of motorverzekering Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 16 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00
Afbeelding
Friso Sneek treft runner up Draisma Dynamo in halve finale Sport 18 apr, 09:06
Afbeelding
Ontdek Kinderdans bij Kunstencentrum Atrium! Cultuur 17 apr, 10:48
Afbeelding
Visles op OBS de Oudvaart Sneek Algemeen 15 apr, 08:48
Afbeelding
Aantal Friese woningen met zonnepanelen in 2,5 jaar tijd toegenomen met 81,2% Duurzaamheid 12 apr, 08:00