Afbeelding

Veelzeggend logopedie & dyslexie: de plek waar ieder kind telt en waar elke stem een verhaal vertelt

Educatie

WOLVEGA - Op 16 februari 2024 was de feestelijke opening van de nieuwe hoofdlocatie van Veelzeggend in Wolvega. Samen met de aanwezigen werden een aantal taalraadsels opgelost met als oplossing: Plezier. Plezier is van groot belang tijdens de sessies bij Veelzeggend, evenals de ontwikkeling en groei. Bij groei hoort een mijlpaal en hoe groot of klein de mijlpaal is; iedere mijlpaal verdient een feestje. Het openen van de nieuwe hoofdlocatie was een mijlpaal en een feestje voor het team van Veelzeggend.

Veelzeggend is gevestigd in Wolvega, Appelscha, Oldeberkoop, Steggerda, Munnekeburen, Makkinga en Jubbega. Veelzeggend is een praktijk voor logopedie en dyslexie met ruime ervaring in het adviseren, onderzoeken en behandelen van kinderen.

 “Ons streven is om passende zorg te bieden. Vandaar onze combinatie van logopedie, dyslexie en andere bijscholingen. Veelzeggend is de plek waar ieder kind telt en waar elke stem een verhaal vertelt.”

Voor iedere cliënt van Veelzeggend wordt een behandelplan op maat gemaakt, aangezien iedereen uniek is en een eigen aanpak vergt. Bij de behandelingen van kinderen worden bewust de ouders betrokken, zodat het oefenen thuis makkelijker gaat. Daarnaast is het belangrijk dat er contact is met de leerkracht, zodat we de zorg goed afstemmen. We onderhouden met iedere school goede contacten.

Logopedie voor kinderen wordt volledig vergoed, evenals dyslexieonderzoek- en behandeling. Daardoor is er geen sprake van een eigen risico. 

Voor meer informatie:

www.veelzeggend.nl of: 0561-618568.
Graag tot ziens in onze praktijk!