Afbeelding

Old Skool+: Specialistische dagopvang voor kinderen met zorgvraag

Algemeen

WOLVEGA - Old Skool+ biedt specialistische dagopvang speciaal voor kinderen met een zorgvraag. Kinderen die extra aandacht, ondersteuning en begeleiding nodig hebben komen niet altijd tot hun recht op een reguliere buitenschoolse kinderopvang. Old Skool+ is een kleinschalige, gespecialiseerde opvang waar deze extra aandacht, ondersteuning en begeleiding wèl aanwezig is. En omdat echt élk kind anders is, hebben wij geen standaard aanpak. 

Wat we wel hebben is een team van enthousiaste professionals die er alles aan doen om het kind op de juiste plek in de maatschappij tot volle bloei te laten komen. We kijken naar wat het kind nodig heeft en bieden vervolgens zorg op maat. Dit allemaal in samenwerking met ouders en wanneer wenselijk andere hulpverlening die betrokken is bij het gezin. Voor kinderen voelt het verblijf bij Old Skool+ als een leuke, onbezorgde (mid)dag, en ondertussen werken ze ongemerkt en op een speelse wijze aan hun ontwikkeldoelen. De kinderen ontwikkelen hierbij hun sociale vaardigheden tijdens groepsactiviteiten en het samenspel met hun leeftijdsgenootjes op de groep.

‘Wij zorgen ervoor dat het kind een leuke dag heeft’

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 7.00 uur tot 18.00 uur. Old Skool+ kan ”de zorg“ even van de ouders overnemen. Wij zorgen ervoor dat het kind een leuke (mid)dag heeft.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website of bel gerust voor een vrijblijvend gesprek of een rondleiding!
www.oldskoolplus.nl / Tel: 0561-72 8727

Wie zijn wij?