Ruben Wijngaard en Lisa Gorter
Ruben Wijngaard en Lisa Gorter

Volop ontwikkelingen bij Winkel Elsloo

Algemeen

ELSLOO - Sinds 1 april 2023, zijn Lisa Gorter en Ruben Wijngaard eigenaar van Winkel Elsloo. Niet alleen de winkel heeft een totale metamorfose ondergaan, maar ook advies op gebied van installatie en duurzame energie is een belangrijke toevoeging. Het dienstenpakket is uitgebreid door uitvoering van verschillende installatieklussen. Waaronder installatie van laadpalen, hybride en full- electric warmtepompen, zonnepanelen, accusystemen en verlichting in stallen en/of loodsen.

Voornamelijk gericht op de agrarische sector, maar ook particuliere installatieklussen behoren tot de mogelijkheden. “Het begint bij het geven van betrouwbaar advies” zegt Ruben. Waarin techniek, energierendement en denken in mogelijkheden vooropstaat. Ook kleinere installatieklussen in woonhuizen is in het pakket van Winkel Elsloo opgenomen. Wij hechten persoonlijk veel waarde aan het geven van een eerlijk en duidelijk advies.

Begin dit jaar is er door intensieve samenwerking met Stihl een assortimentsuitbreiding en herinrichting van tuin- en park machines plaatsgevonden. Hierdoor kunnen klanten worden voorzien van beter tuin advies. Ook het assortiment is completer geworden.

Sylvan Boonstra is sinds september de technisch specialist rondom grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, bijzondere voertuigen eigenlijk alles wat draait, rookt en beweegt. Sylvan houdt ervan om goed en eerlijk advies te geven aan onze klanten rondom aanschaf van nieuwe en onderhoud van machines.

Sinds januari dit jaar is Winkel Elsloo A-dealer van paardenvoer Subli, Voermeesters en Masters. Samen met Lavor op gebied van bodembedekking is het assortiment fors uitgebreid. Met de komst van Franny Alblas als diervoederspecialist kunnen we echt het verschil maken voor je paard. Franny ondersteunt onze klanten bij de keuze naar de geschikte voeding voor zowel paarden, schapen en klein dieren.

Uiteraard zijn er nog veel meer ontwikkelingen bij winkel Elsloo. “Wij blijven volop ontwikkelen. Onze deur staat altijd open, kom gerust langs. We denken graag mee met al je (technische) vragen” sluit Lisa af.

www.winkel-elsloo.nl